T. Valta 85.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 10:15

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borek loupil mezi paneláky


Branky


0

V tradičním dopoledním čase přivítalo béčko Čtyř Dvorů Borek. V průměrném utkání se obě mužstva snažila hrát komibinační fotbal, což se lépe dařilo hostům. Do průběhu zápasu plného emocí vstoupili pozitivně také oba trenéři, když se gólově prosadili hráči z lavičky. Rozhodující gól potom padl v samém závěru, když už se zdálo, že utkání skončí remízou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Individuální akce Hučíka znamenala poločasové vedení Borku

Prvních pár minut se zdálo, že by Čtyrák mohl kontrolovat balón a určovat ráz zápasu. V 5. minutě se ovšem přes tři hráče krásně uvolnil Hučík ml. a Borek vedl 1:0. Šancí bylo jako šafránu a když už si ji někdo vytvořil, byli to hosté. Ve 23. minutě se sám před brankářem Souhradou objevil Vazač, ale neuspěl. Kapitán Frank poté ještě přečetl rozehrávku domácích, a když se zdálo, že předloží balón na své nabíhající spoluhráče, Jordána s Vazačem, míč mu přeskočil nohu a za nadějné akce nebylo nic. Vzrušení tak přinášely spíše nefotbalové věci, kdy ani jedna lavička nebyla spokojená s verdikty hlavního sudího.

Infarktový závěr nakonec hosté zvládli

Začátek druhého poločasu to byla spíše nakopávaná. Několik slibných šancí bylo na obou stranách, za zmínku stojí neproměněná šance útočníka Vazače, který přišel na Borek z Nových Hodějovic před aktuální sezónou. Vše podstatné se událo v poslední desetiminutovce. Nejprve hostující Mareš ani domácí Snížek, který šel po přihrávce Píši ze strany na brankáře, své šance neproměnili. Poté zahrávali domácí rohový kop, na který si naskočil velmi dobrý hlavičkář Havelec a odražený míč do odkryté branky uklidil střídající Valta. Kdo si myslel, že to hosty položí, byl na omylu. O minutu později se ze závaru před brankou prosadil taktéž střídající David Janíček, který sice míč netrefil ideálně, přestože se mohl běžet radovat z vítězného gólu. Ve zbývajících minutách se již nic podstatného nestalo a tak Borek odvezl velmi cenné 3 body.



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (kapitán Čt. Dvorů): Bylo to takové spíše bojovné utkání, my jsme moc šancí neměli. Ten náš gól byla vlastně ojedinělá příležitost. Prohráli jsme sice celkem nešťastně gólem v závěru utkání, ale Borek si vypracoval více šancí a zaslouženě zvítězil.

FK Borek
Marek Hučík (trenér Borku): Kluci spolu hráli v tomhle složení poprvé, takže chvíli trvalo, než si na sebe zvykli. Kluky jsem proto nesvazoval ani žádnou taktikou a nějakých 80% zápasu odehráli velmi slušně a jsme rádi za tři body. Naši tři nejlepší hráči byli: Frank, Vazač, Hučík.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
J. Souhrada [-] - Z. Svoboda [-] , M. Havelec [-] , M. Maliňák [-] , J. Vančura [-] - P. Váňa [-] , M. Sedlic [-] , A. Čepička [-] (46. T. Valta [-] ) , P. Hlásek [-] - O. Píša [-] , P. Snížek [-]

FK Borek
J. Vítek [-] - M. Šulista [-] , J. Litvan [-] , L. Kolouch [-] , D. Mareš [-] - J. Frank [-] , P. Kladenský [-] , L. Kantor [-] , M. Jordán [-] , M. Hučík ml. [-] (87. M. Šulista [-] ) - P. Vazač [-]

ŽK: 20. O. Píša , 42. P. Snížek , 75. M. Havelec - 35. D. Mareš , 86. L. Kantor .
Hráči zápasu: M. Havelec - J. Frank .
Místo: Čtyři Dvory. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.