Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stropnice znovu inkasovala čtyřikrát


Branky


0
Nová Včelnice opět slaví pohodlné vítězství
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl

   Hned v úvodu nazačili hosté své ambice. Po křídle se uvolnil rychlonohý Mareš a překonal domácího brankáře poprvé. O pár minut později musel Josefík řešit závar v pokutovém území. V 11. minutě hosté ve slibné pozici netrefili míč správně. Z protiútoku pak štřílel z úhlu Šedivý, brankář hostů stál na správném místě. Ve 14. minutě hosté trefili zblízka jen tyč od které skončil míč v zámezí. V 18. minutě se po rohu Staňka trefil hlavou Haňur. Ve 22. minutě hosté vyšachovali domáci obránce a Tuček neměl problém trefit prázdnou branku. Ve 33. minutě nechali domácí po rohu hlavičkovat osamoceného Nebeského a bylo to 1:3. Ve 35. minutě brankář domácích včasným vyběhnutím zamezil hostům ve skórování. O minutu později ale špatným výkopem nabídl slibnou příležitost hostům. Ti to naštěstí pro domácí přihrávkami ve vápně překombinovali. Ve 39. minutě po rohu hostů skončila hlavička koníkem nad. Ve 42. minutě po sražené střele mířila dorážka hostů znovu nad. O minutu později musel Josefík vyběhnout mimo vápno a odkopnout míč před nabíhajícím hráčem do bezpečí.

Druhá půle byla na šance i góly skromnější

   Ve 48. minutě rozehrál Staněk standardku míč propadl až k nabíhajícímu Baštovi, ale ten ho nedokázal trefit. V 50. minutě z nadějné pozice získal Kořínek jen roh. O šest minut později si Bašta zpracoval míč hrudí na vápně, ale následná střela mířila nad. V 59.minutě nabídl Koktavý svou minelou příležitost hostům. Další samostatný průnik skončil střelou nad. V minutě 60. pak hosté střelou za vápnem protáhli domácího gólmana. V 67. minutě po bagu rozvlnili hosté síť znovu, ale gól nebyl uznán pro ofsajd. V 73. minutě musel domácí brankář řešit další závar ve svém výsostném území. V 76. minutě se po krásném pasu z půlky zjevil osamocený hráč hostů ve vápně, ale hosté získali jen roh. V 79. minutě po pěkné přihrávce střílel Bašta, ale střela šla nad.V 81.minutě si přihrávku středem hřiště našel Pacholík a tváří v tvář domácímu brankáři nezaváhal a uzavřel skóre na 1:4 . V 90. minutě nechal po střele z hranice vápna vyniknout Holického Valíček.


Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
David Szypula ( hráč domácí ): Soupeř byl ve všech směrech lepší.Technicky i takticky vyzrálejší.Naprosto zaslouženě vyhrál.Můžeme být rádi,že jsme nedostali více gólů.Na takovou soutěž nemáme dostatečné kvality.

TJ Nová Včelnice
Libor Holec ( asistent trenéra hosté ): Nevěděli jsme co od tohoto zápasu čekat. Soupeř spíše bránil a snažil se hrozit po nakopávaných balonech. Měli jsme hru pod kontrolou a nebýt neproměněných šancí mohli jsme vyhrát vyšším rozdílem.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - M. Koktavý [-] , D. Szypula [-] (77. J. Kunágl [-] ) , J. Haňur [-] (84. M. Macháč [-] ) , J. Jindra [-] - Z. Šedivý [-] (72. R. Valíček [-] ) , Z. Staněk [-] , J. Stanka [-] , J. Holej [-] - M. Bašta [-] , T. Kořínek [-] (64. D. Chovanec [-] )

TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - R. Vajda [-] (84. M. Vokuš [-] ) , L. Šlapanský [-] , O. Blažek [-] , J. Průša [-] - M. Petráš [-] , V. Hornát [-] , T. Mareš [-] (70. Z. Didek [-] ) , D. Tuček [-] (57. S. Pacholík [-] ) - D. Bednář [-] , T. Nebeský [-]

ŽK: 78. J. Haňur - 68. V. Hornát , 74. R. Vajda , 81. S. Pacholík .
Místo: H. Stropnice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.