2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol po dvou remízách poprvé zabodoval naplno


Branky


68. V. Soudek , 80. V. Soudek - 75. J. Novák
0
Lišov byl zdatným soupeřem, ale Suchdol může slavit první výhru
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

   První poločas přinesl vyrovnanou hru. Zrodilo se několik slibných příležitostí, ale gól nepadl. Domácím i hostům jednou branková konstrukce nejdříve pomohla a poté překazila oslavu gólu. Přesto diváci neměli důvod k nespokojenosti.

Vše podstatné ve druhém poločase

   V 54.minutě měl domácí trenér štastnou ruku, když poslal na hřiště jinak stálého člena základu Soudka. Ten po čtvrthodině pobytu na hřišti střelou zpoza vápna otevřel skóre. Hosté z Lišova dále bojovali. V 75.minutě se jim podařilo vyrovnat. Po standardní situaci se k zakončení na brankové čáře dosta Novák a nezaváhal. Domácí ale zvládli po pěti minutách vzít si náskok zpět. A to když se technickou střelou k tyči prezentoval znovu Soudek. 


Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí
Vlastislav Michálek ( vedoucí mužstva domácí ): S Lišovem jsou dobré zápasy. Oba se snažíme hrát fotbal a není to žádné maso. Zápas se určitě musel líbit byl rychlý, bojovný a s brejky na obou stranách. I když jsme měli trochu více ztrát míče výhru nám zajistili snad jediné dvě střely ze střední vzdálenosti. Klidně to totiž mohla být remíza. Zápas se určitě vydařil Soudkovi, Rácik neměl příliš práce, ale jednu loženku lapil i pár nebezpečných akcí v obou poločasech. Ještě bych zmínil Radka Arenbergera.

SK Lišov
Petr Shýbal ( hráč hosté ): Hra byla velmi vyrovnaná a probíhala ve svižném tempu. Bylo to dobré utkání a hrál se pěkný fotbal. Bohužel hosté byli produktivnější. Remíza by tomuto zápasu určitě slušela.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - T. Záruba [-] , J. Kříž [-] , M. Dunaj [-] , M. Šuba [-] - R. Arenberger [-] , L. Hešík [-] (80. F. Rácik [-] ) , P. Špale [-] , M. Březina [-] (46. A. Arenberger [-] ) - M. Bednář [-] (54. V. Soudek [-] ) , J. Záruba [-]

SK Lišov
M. Maršán [-] - J. Beneda [-] (24. P. Shýbal [-] ) , D. Brtna [-] , D. Mlýnek [-] (70. R. Cimbura [-] ) , P. Kandl [-] - M. Werner [-] , D. Bouchal [-] (49. J. Novák [-] ) , J. Kándl [-] , L. Mlýnek [-] - O. Mach [-] , P. Vávra [-]

ŽK: 19. O. Mach , 58. J. Novák , 61. L. Mlýnek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.