6:3
(5:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice nastřílela Velenicím 6 gólů


Branky


15. P. Bobál , 21. J. Havel , 35. J. Idrizaj , 38. J. Havel , 44. D. Frühauf (p.) , 65. M. Feytl - 6. M. Fiala , 60. R. Mikudim , 89. M. Filip
0
Střelecké hody v Bystřici zvládli lépe domácí
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v síti hostů za 30 minut rozhodlo

   Začátek zápasu byl relativně vyrovnaný. Už v 6. minutě ale prostřelil domácího brankáře po přihrávce Mikudima Fiala a hosté šli do vedení. V 15. minutě domácí vyrovnali a to zásluhou kapitána Bobála po rohovém kopu. Hosté se pak více soustředili mluvení o fotbale a na hru samotnou zapomínali. To ve 21. minutě potrestal Havel gólem na 2:1 a strhnul vedení na stranu Bystřice. Minuta třicátápátá přinesla branku Idrizaje. O tři minuty později vstřelil svůj druhý gól v zápase Havel. Faul Macha v pokutovém území znamenal penaltu. Ve 44. minutě z ní Frühauf uzavřel poločasové skóre na 5:1.

Hosté o 10 druhý poločas vyhráli

   Ve druhém dějství si domácí svůj náskok snažili hlídat, ale hosté měli snahu kousat. Fiala už překonal Prinze, ale zaskočil za něj spoluhráč a míč z prázdné brány vykopl. Pak ještě Fiala trefil z přímého kopu tyč domácí branky. V 57. minutě byl Fiala faulován, ale neudržel nervy a soupeře pak strčil do hrudi a utkání tím pro něj po červené kartě skončilo. Po hodině hry korigoval na 5:2 Mikudim. O pět minut později vsítil šestou branku domácích Feytl. O gólovou tečku zápasu se postaral v 89. minutě Filip a stanovil tím výsledek divokého zápasu na 6:3.

 

                               SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Bystřice
Zdeněk Steklý ( předseda klubu domácí ): Méně informovaní diváci si užili překvapení, když na trávník vyběhl David Frühauf, který se rozhodl vrátit fotbalově domů. Jsme za to rádi. Nyní se sešli vrstevníci, on, Havel a Kuchař zase v Bystřici. Je to osa týmu a přejme si, aby tady měli ještě mnoho sezon před sebou. Od začátku jsme byli na míči, ale bez šancí a naopak soupeř podnikl rychlý protiútok a krásně se křižně trefil. Naštěstí Bobál 10 minut nato po rohu hlavou vyrovnal, poté se prosadil Havel a dostal nás do vedení. V této době měl i soupeř možnost skórovat, ale nevyužil. Od 30. jsme Velenice zamkli a Idrizaj, Havel a Frühauf jako střelci prakticky rozhodli o zápasu. Ce lý tým makal a zaslouží pochvalu. Ve druhé půli už tempo trochu opadlo a utkání jsme dovedli k zaslouženému vítězství.

TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho ( vedoucí mužstva hosté ): Zápas jsme si prohráli sami během 20ti minut v první půli. Naše záloha propadla a hráči si mezi sebou vyčítali chyby místo aby se soustředili na hru. Poločas 5:1 už si soupeř pohlídal. My jsme se pak trochu zvedli, ale červená karta nás přibrzdila. Bolí mě, že hráč, který dává góly nebude nějaké tři týdny k dispozici. Bystřice vyhrála zaslouženě byla od začátku aktivnější.



Sestavy


TJ Jiskra Nová Bystřice
Š. Prinz [-] - T. Dvořák [-] (76. O. Nováček [-] ) , Z. Beneš [-] , P. Bobál [-] , J. Novák [-] - L. Kuchař [-] , P. Drábik [-] (66. Z. Březina [-] ) , D. Frühauf [-] , M. Feytl [-] - J. Idrizaj [-] (85. A. Zimola [-] ) , J. Havel [-]

TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - M. Jabůrek [-] (80. J. Mikl [-] ) , K. Macho [-] (46. J. Pospíchal [-] ) , M. Mezera [-] - J. Bittengl [-] (75. P. Bambule [-] ) , M. Filip [-] , M. Břenek [-] (46. ) , M. Srpek [-] , F. Dvořák [-] - M. Fiala [-] , R. Mikudim [-]

ŽK: 80. J. Idrizaj - 7. M. Jabůrek , 40. K. Macho , 70. F. Dvořák . ČK: 57. M. Fiala .
Hráči zápasu: J. Havel - R. Mikudim .
Místo: N. Bystřice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bumba František - BLAŽEK Vladislav - KORANDA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.