R. Mach 17.
1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:30

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovsko dokázalo vzdorovat Včelnici, ale na body to nestačilo


Branky


17. R. Mach - 15. M. Petráš , 39. D. Bednář , 68. D. Bednář (p.)
0
Včelnice je nadále stoprocentní a veze výhru z Bukovska
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra a těsný náskok hostů

   V prvním poločase Bukovsko svým typickým důrazem hosty ke své hře příliš nepouštělo. A šlo o poměrně vyrovnaný fotbal. V 15. minutě se po brankové čáře prohnal rychlík Mareš a jeho přihrávku před branku zužitkoval Petráš a otevřel skóre. O dvě minuty později však domácí dokázali využít zaváhání v obraně hostů. Blažek váhal s rozehrávkou až o míč přišel a zásluhou Richarda Macha bylo vyrovnáno. Ve 39. minutě se událo něco podobného i na druhé straně hřiště. Když využili chyby v komunikaci domácí obranné řady i hosté. Vyhraný souboj ve středu hřiště a následná přihrávka na Bednáře změnila stav na 1:2 za kterého se odcházelo do šaten. 

Ve druhé půli dali gól jen hosté

   Ve druhé půli byl k vidění podobný obrázek hry. Domácí stále bojovali, ale hosté začali o něco více hrát s míčem. Hosté se dožadovali penalty, ale rozhodčí jejich volání vyslyšel až napodruhé. A byl to kapitán Bednář kdo jí v 68. minutě proměnil. Bukovsko se nevzdávalo a zejména v závěrečných minutách se po nakopáváných balonech dostávalo do tlaku. Na výsledek to už vliv nemělo.

 

 

 

                                 

                                  SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 



Ohlasy k zápasu


TJ Dolní Bukovsko
Petr Malecha ( trenér domácí ): Dnes bylo krásné počasí a hrál se krásný fotbal. My jsme bojovali, zvládli disciplínu, ale měli žalostnou koncovku. Včelnice byla daleko lepší, ale po boji odcházíme se vztyčenou hlavou. Všichni hráli na 100%. Vyzdvihnout by dnes zasloužil Mikeska.

TJ Nová Včelnice
Libor Holec ( asistent trenéra hosté ): Dneska to nebyl jednoduchý zápas.V prvním poločase jsme nepředvedli výkon dle očekávání. V tom druhém už jsme se přeci jen zvedli. Nebyl to asi zrovna líbivý fotbal. Trochu mě mrzí styl hry Bukovska, který byl chvílemi až zákeřný. Z našich hráčů dnes vyčníval svým důrazem, vybojovanými míči a rychlostí Petráš.



Sestavy


TJ Dolní Bukovsko
K. Paur [-] - Z. Dušek [-] , P. Zahradník [-] , T. Pour [-] , J. Klika [-] - R. Mach [-] , J. Mikeska [-] , J. Vlach [-] , F. Hruška [-] (82. V. Pour [-] ) - J. Mach [-] (61. J. Matoušek [-] ) , P. Kokeš [-]

TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - R. Vajda [-] , L. Šlapanský [-] , O. Blažek [-] , J. Průša [-] - T. Mareš [-] , M. Petráš [-] , D. Tuček [-] (75. J. Matějka [-] ) , V. Hornát [-] - D. Bednář [-] , S. Pacholík [-] (46. Z. Didek [-] )

ŽK: 29. R. Mach - 32. R. Vajda , 89. Z. Didek .
Hráči zápasu: J. Mikeska - M. Petráš .
Místo: D. Bukovsko. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Studený Josef - SYROVÁTKA Jan - ŠPELINA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.