2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 15:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebětice porazily Suchdol


Branky


0
Dobrým prvním poločasem rozhodly Třebětice o výhře
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství pro domácí

   První poločas byl lepším týmem domácí Sokol. Gólman Rácik svůj tým třikrát velmi dobře podržel proti nebezpečně vyhlížejícím šancím soupeře. V pětadvacáté minutě se osamocený poblíž značky pokutového kopu ocitl Špale, ale Nedoma také předvedl své brankářské kvality. Ve 42. minutě se k zakončení hlavou mezi penaltou a malým vápnem dostal Pokorný a svou šanci zužitkoval a poslal domácí do vedení. O dvě minuty později se k exekuci přímého kopu postavil Bohumír Novák a zhostil se situace tak, že třebětičtí fanoušci mohli jásat z vedení 2:0. Určitě i jeho spoluhráči byli klidnější, když za tohoto stavu odcházeli do šatny.

Zlepšení hostů k bodům nevedlo

   Druhý poločas hosté zabrali a domácí jakoby se spíše soustředili na bránění výsledku. To sem mohlo zle vymstít a stát je možná i body. Suchdol si totiž vytvořil několik šancí, ale tu nejslibněji vyhlížející jim překazilo břevno třebětické branky. Prosadit se už nedokázali ani domácí, ale díky dvěma rychlým gólům ze závěru poločasu je to nemuselo mrzet. Třebětice tedy daly zapomenout na úvodní domácí porážku. A znovu na svém hřišti budují pověst jen velmi těžko dobytné pevnosti.

 

 

                                                 SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Jan Koutný ( předseda klubu domácí ): Dnes jsme předvedli slušnější výkon nežli minule. A to jsme měli problémy s poskládáním týmu, protože 7 našich hráčů bylo mimo. První poločas jsme hráli dobře a dva rychlé góly do šatny rozhodli. Druhý poločas byli zase o něco lepší hosté.

Sokol Suchdol nad Lužnicí
Vlastislav Michálek ( vedoucí mužstva hosté ): První poločas byl snad nejhorší jaký jsme kdy odehráli. Nepodrželi jsme míč, kombinace byla prakticky nulová, nepřihráli jsme si a soupeř byl u všech odražených míčů. Byť Třebětice nehráli nějak suprově byli důraznější a rychle se snažili dostat dopředu. Ve druhé půli jsme se zlepšili, ale nestačilo to. Objektivně řečeno domácí výhra je zasloužená. Šli si za tím od začátku a dali do toho více srdíčka.



Sestavy


FK Sokol Třebětice
V. Nedoma [-] - V. Novák [-] , J. Habr [-] , J. Chvátal [-] , B. Novák [-] - P. Švarc [-] , J. Dolák [-] (51. P. Urbánek [-] ) , V. Pokorný [-] , M. Šťastný [-] - R. Sevelda [-] , V. Bastl [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - M. Šuba [-] , T. Záruba [-] , J. Kříž [-] (62. A. Arenberger [-] ) , M. Dunaj [-] - M. Březina [-] (39. M. Bednář [-] ) , V. Soudek [-] (75. L. Kuchyňka [-] ) , P. Špale [-] , R. Arenberger [-] - L. Hešík [-] , J. Záruba [-]

ŽK: 38. P. Švarc , 84. R. Sevelda - 51. V. Soudek , 79. M. Dunaj , 80. L. Hešík .
Hráči zápasu: V. Novák - M. Rácik .
Místo: Třebětice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Picka Pavel - SVOBODA Jan - JANÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.