Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov potrápil Včelnici, která může být ráda za bod


Branky


0
Lišov potrápil Včelnici, kterou třikrát zachránila branková konstrukce
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin šli s vedením hosté

  Nová Včelnice nezáhajila utkání špatně. Ve 14. minutě po kombinaci na pravé straně přihrával do vápna Didek a napodruhé překonal hostujícího brankáře Petráš. Hosty to však nezlomilo a o dvě minuty později Petr Kandl unikl domácím zadákům a do odkryté branky vyrovnal. Hosté se tím dostali na koně a zbytek poločasu kontrolovali. Dvě minuty před úvodním hvizdem  se prosadil David Mlýnek a hosté šli do kabin za stavu 1:2.  

Pět branek ve druhém dějství

   I druhý poločas začali hosté dobře. Po třech minutách se mohl tváří v tvář Holickému postaviit Jan Kándl, ale Hornát ho asi metr před vápnem fauloval a domácí si oddechli, že byl jeho zákrok oceněn jen žlutou kartou. Bouchal trefil z následné standartky jen spojnici. V 55. minutě pak Mach zvýšil na 1:3. Včelnici pak ještě dvakrát pomohla od pohromy branková konstrukce. Dokázali však v 61. minutě zásluhou Petráše snížit na 2:3. Včelnice se pak dostávala do hry a vyrovnání zařídil v 75. minutě Průša. V 77. minutě strhnul vedení na stranu hostů znovu Petr Kandl. Dvě minuty před koncem základní hrací doby trefil horní roh hostující brány i Průša a rozhodl o dělbě bodů za výsledek 4:4. 

 

 

                                           

                                          SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Včelnice
Libor Holec ( asistent trenéra domácí ): Myslím, že to bylo zajímavé utkání a soupeř začal s respektem. Asi při nás stáli všichni svatí. Lišov trefil dvakrát břevno a jednou tyč a na šance měl vyhrát. Nehráli jsme tak jak jsme měli což bych přisuzoval zejména přílišnému sebevědomí našich mladých hráčů. Soupeř měl rychlé hráče a hráli od zadu to co potřebovali. My jsme třemi hrubými chybami nabídli gól hostům a sami jsme si tři gólovky vypracovali. Hráč utkání byl pro mne devětačtiřicetiletý Beneda, který i v tomhle pro fotbal požehnaném věku odehrál 90. minut.

SK Lišov
Petr Shýbal ( hráč hosté ): Po průběhu zápasu je to spíše ztráta dvou bodů než zisk jednoho. Zlom zápasu pravděpodobně nastal ve 48. minutě kdy všichni kromě rozhodčího viděli červenou ne žlutou kartu. Je pro mě zklamání, že jsme nevyhráli. Trenér Beneda ukázal svůj přehled a byl zlomovým hráčem přes kterého se domácí nedostávali!



Sestavy


TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - O. Blažek [-] , R. Vajda [-] , L. Šlapanský [-] , J. Průša [-] - Z. Didek [-] , D. Tuček [-] (56. S. Pacholík [-] ) , V. Hornát [-] , T. Mareš [-] - D. Bednář [-] , M. Petráš [-]

SK Lišov
D. Mlýnek [-] - D. Brtna [-] , J. Beneda [-] , D. Mlýnek [-] , P. Shýbal [-] - M. Werner [-] , D. Bouchal [-] , P. Vávra [-] (79. J. Novák [-] ) , J. Kándl [-] - O. Mach [-] , P. Kandl [-] (87. M. Žižka [-] )

ŽK: 48. V. Hornát , 85. S. Pacholík - 83. O. Mach , 84. D. Mlýnek .
Hráči zápasu: J. Beneda .
Místo: N. Včelnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Blažek Vladislav - SAIDL Radek - JANÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.