0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 10:15

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel starých známých z 1. A ovládlo Bukovsko


Branky


0

Souboj poslepovaných sestav zvládli lépe bukovští

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Borovany se snažili kombinovat, ale Bukovsko ze zajištěné obrany trestalo

   Domácí fotbalisté začali mírnou převahou a snažili se proti dobře bránícím hostům prosadit kombinačně. Bukovsko si ale po rychlých brejcích dokázalo vypracovat slibné šance. A dokonce se dostalo do vedení. V 18. minutě se po akci z levé strany po čtyřech přihrávkách dostal k zakončení Chochol a hosté vedli - 0:1. Poté hosté hru přeci jen vyrovnali, ale stále hráli na brejky ze zajištěné obrany. Ve 42. minutě standartku do malého vápna vyrazil brankář Janeček jen nad sebe a Chochol toho v maximální míře využil a zvýšil hlavičkou od břevna na 0:2. 

Borovany si vyloženou šanci nepřipravily a hosté proměnili jen dvě

   Druhý poločas začali domácí s odhodláním. Z jejich náporu vzniklo jen několik skrumáží, které gól nepřinesly. Naopak už ve 47. minutě zahodil tutovku Venčovský. Hosté dál dobře bránili a hráli na brejky. V 65. minutě se Chochol  zbavil domácího stopera, přelstlil brankáře a chladnokrevně zakončil svůj čistý hattrick, který znamenal vedení 0:3. Chocholovi se tak podařil vskutku nevídaný kousek. Pak jako kdyby Borovany hodily flintu do žita a Bukovsko bylo lepším týmem. V 69. minutě po pohledné akci dal konečnou podobu výsledku 0:4 Kokeš. Zbytek utkání už si hosté pohlídali a v poklidu dohráli. 

 

         SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Ing. Jiří Kubeš ( vedoucí mužstva domácí ): Z mého pohledu to byla tragédie. Byl to zápas o 6 bodů, protože my i Bukovsko patříme do boje o záchranu. Škoda, že jsme se pořádně nesešli, ale ani hosté nebyli v ideální sestavě. Fotbal měl průměrnou úroveň. Od stavu 0:3 byli hosté lepší a po zásluze přidali čtvrtý gól. A to ještě šance zahodili nebo je pochytal Janeček. Zasloužená výhra hostů, kteří byli bojovnější, dravější, tvrdší a více chtěli vyhrát.

TJ Dolní Bukovsko
Pavel Kohout ( trenér hosté ): Borovany mě zklamaly. Snažily hrát kombinačně jako v 1. A, ale nemají nadstandartní hráče ani fyzičku. Pokud tu nedoženou budou mít velké problémy. S předvedenou hrou i výsledkem jsem spokojený. Podali jsem jsme slušný a disciplinovaný výkon za který tým zaslouží pochvalu. Dnes bych vyzdvihl Chochola, který ze čtyř šancí tři proměnil.



Sestavy


FK Calofrig Borovany
D. Janeček [-] - B. Němec [-] , A. Fencl [-] , J. Čermák [-] , P. Langer [-] - M. Račák [-] (46. A. Pilát [-] ) , B. Kratoška [-] , M. Tomášek [-] , F. Faktor [-] - J. Brenner [-] , J. Konárek [-] (46. J. Hruška [-] )

TJ Dolní Bukovsko
J. Trnka [-] - F. Hruška [-] , J. Klika [-] , Z. Dušek [-] , T. Pour [-] - T. Venčovský [-] , P. Zahradník [-] , J. Vlach [-] , P. Kokeš [-] - K. Paur [-] (75. J. Mach [-] ) , L. Chochol [-]

ŽK: 23. T. Pour .
Hráči zápasu: L. Chochol .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav st. - VEJČÍK Vít - HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.