3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovsko slaví zaslouženou výhru


Branky


20. R. Mach (p.) , 74. P. Zahradník , 81. T. Venčovský
0
Bukovsko potvrdilo tabulkové postavení a porazilo Stropnici
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas rozhodla penalta

   Prakrticky hned po rozehrání se k míči dostal Bašta, který vybídl k úniku Kořínka. Ten ovšem zakončoval z úhlu nepřesně. Ve 3. minutě domácí zahrávali standartku a nastal závar v pokutovém území, který vyřešil až brankář Josefík. V 11. minutě se dobře uvolnil Staněk, ale jeho tečovanou střelu zneškodnil Paur. O minutu později rozehrávali bukovští standartku ze zkráceného rohu. Trefili však jediného hráče hostů ve zdi. Balon vrátili do ohně, ale z následné skrumáže vytěžili jen roh. Po čtvrthodině hry nebezpečně centrovala Stropnice. Bašta měl míč na dlouhou nohu a domácí brankář odvrátil na roh. V 19. minutě odpískal rozhodčí penaltu po šlapáku hostů. Pokutový kop proměnil Mach. Ve 22. minutě přetažený centr zakončili domácí střelou, ale brankář hostů rukou reflexivně vyrazil a z dorážky domácí přestřelili. Ve 26. minutě dostal do ofsajdu přihrávku Chochol, ale rozhodčí odpískal až následnou pobídku před prázdnou branku po následující přihrávce.Ve 29. minutě přihrával Venčovský středem Kokešovi ten však mířil vedle. O dvě minuty později rozehrál standartku kapitán Holej a Haňurovo hlavičku domácí brankář s námahou vytlačil alespoň na roh. Ve 41. minutě přetažený centr domácích zakončoval Mach, ale gólman hostů v pohodě zlikvidoval. Ve 44. minutě domácí rozehráli nebezpečný roh, který prolétl malým vápnem a skončil odkopem od branky. V poslední minutě prvního dějství se Mach ocitl sám na vápně ovšem nezamířil přesně.

Gólová pojistka a poklidný závěr

   Ve 47. minutě uháněl po křídle Chochol, ale nezakončil k radosti domácích. Pak se hosté přeci jen zvedli, ale cosi jim chybělo. Ve 48. minutě střílel Stanka ovšem bukovští srazili na roh. O tři minuty později zakončoval  Bašta, ale brankář hostů neměl problém zneškodnit. V 53. minutě našel hezkou přihrávkou Kunágl střídajícího Buštu. Tomu bohužel pro Stropnici střela nesedla. O minutu později centroval Hruška. Kokeš zaváhal se zpracováním a Kunágl mu míč odkopl. V 56. minutě si na přihrávku z hranice ofsajdu naběhl Kořínek, ale trefil jen vybíhajícího Paura. V 58. minutě domácí odvrátili centrovaný míč jen k Baštovi, který nezamířil přesně. V 66. minutě bukovští vyslali z vápna jen slabou střelu. V 68. minutě nezvládl odkop Paur, ale Szypula svou hlavičkou z vápna nenasměroval míč mezi 3 tyče. O minutu později se po křídle prodral Bušta. Svojí levačkou Paura nepřekonal. V 70. minutě střílel Venčovský, ale Josefík byl připravený. V 73. minutě se ke střele z hranice vápna dostal kapitán Zahradník a bylo to 2:0. Potom už hosté ze Stropnice působili ještě více odevzdaným dojmem. V 77. minutě střílel z úhlu Chochol, ale Josefík vyrazil. V 81. minutě znamenala přízemní střela k tyči Venčovského vedení 3:0. O minutu později hráli bukovští v pokutovém území hostů bago, které střelou nad zakončil Chochol. V 88. minutě závar v pokutovém území hostů zakončil jedovatou střelou Matoušek, ale gólman hostů vyrazil. V 89. minutě utekl po křídle Klika a nebezpečně vystřelil. Ovšem domácí hráč snad metr před brankovou čarou míč směřující do branky napálil nad.


Ohlasy k zápasu


TJ Dolní Bukovsko
Pavel Kohout ( trenér domácí ): První poločas byl poměrně vyrovnaný a hosté hráli na brejky. My jsme měli několik šancí, ale proměnili jsme až penaltu. Druhé dějství bylo z naší strany poněkud rozhárané a očekávali jsme trest. Pak jsme dali na 2:0 a utkání už v pohodě dohráli.

TJ Hraničář Horní Stropnice
David Szypula ( hráč hosté ): Odehráli jsme špatný zápas. I když šance jsme si vytvořili, ale v zakončení jsme málo důrazní. A naopak každou naší chybu soupeř potrestá. Musím dodat, že domácí Bukovsko vyhrálo zaslouženě. Jediného hráče, kterého můžu pochválit je Jarda Kunágl.



Sestavy


TJ Dolní Bukovsko
K. Paur [-] - T. Pour [-] , O. Kokeš [-] , Z. Dušek [-] , J. Klika [-] - T. Venčovský [-] , P. Zahradník [-] , F. Hruška [-] (78. J. Mach [-] ) - R. Mach [-] (66. J. Cihla [-] ) , P. Kokeš [-] (81. J. Matoušek [-] ) , L. Chochol [-]

TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - M. Koktavý [-] , D. Szypula [-] , J. Haňur [-] (50. V. Bušta [-] ) , J. Kunágl [-] - D. Chovanec [-] (46. R. Valíček [-] ) , Z. Staněk [-] , J. Holej [-] - J. Stanka [-] , M. Bašta [-] , T. Kořínek [-]

ŽK: 77. Z. Dušek - 32. Z. Staněk , 89. R. Valíček .
Hráči zápasu: T. Venčovský - J. Kunágl .
Místo: D. Bukovsko. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Syrovátka Jan - SOUHRADA Jakub - BROM Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.