1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malé derby bez vítěze


Branky


0
Řečice si Včelnicí rozdělili po bodu
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl dva góly

   Domácí Řečice díky zraněním a různým okolnostem nastoupila k zápasu jen s jedním hráčem na střídačce. Po devíti minutách hry Petráš napálil míč na první tyč. A jeho pěkná střela pod břevno znamenala vedení Včelnice 0:1. V 18. minutě se po standartce hostů dostal do úniku Zavadil. Až poblíž velkého vápna ho nedovoleně zastavil Vajda a domácí zahrávali zajímavý přímý kop. Jeho exekuce se ujal sám postižený Zavadil a k radosti řečických diváků zamářil přesně a jeho střela k tyči znamenala vyrovnání na 1:1. Zbytek poločasu byla sice Včelnice fotbalovější, ale dohrálo se relativně v poklidu.

Druhý poločas branku nepřinesl

   Druhý poločas hosté znovu vyslali svého brankáře Holického na hrot útoku a v brance dostal příležitost mladík Barva.  Domácí měli ze svého soupeře respekt a snažili se neinkasovat. Včelnice se hnala za vítězstvím, ale na Trepkovi si vylámali zuby Nebeský, Petráš i již zmiňovaný Holický. Po jednom z výborných zákroků domácího gólmana se v cca 70. minutě dostal do brejku Bílek, ale bohužel pro domácí zamířil jen do tyče. Hru hostů oživil střídající Didek a posledních 20.minut se včelničtí ještě usilovněji snažili dobývat pokutové území řečických. Tato snaha ovšem vyšla gólově na prázdno. A tak po dvoukolové přestávce střídá na špici tabulky Novou Včelnici znovu Lomnice nad Lužnicí, která v souběžně hraném utkání zvítězila.  


Ohlasy k zápasu


FK Kardašova Řečice 1922
Aleš Brunner ( trenér domácí ): Mě zklamalo, že jsme neměli alespoň tři hráče na střídání, ale jen jednoho což je doma docela ostuda. Dneska celý tým bojoval a ze čtyř možných gólů, které jsme hostům dovolili Trepka třikrát zázračně zasáhl. Bod je pro nás zlatý a jsme za něj rádi. Těšíme se na další kola.

TJ Nová Včelnice
Libor Holec ( asistent trenéra hosté ): My jsme v Řečici chtěli vyhrát. Soupeř od první do poslední minuty bránil. Je smutné, že v téhle soutěži domácí tým 90.minut brání. Měli jsme spoustu šancí, ale neproměnili je. Z našich hráčů zahrál dobře Vajda. Slabým článkem byl ovšem rozhodčí. Ten nemá už v dresu co dělat, ale má sedět doma u buchet!



Sestavy


FK Kardašova Řečice 1922
T. Trepka [-] - J. Kovář [-] , M. Nedoma [-] , T. Pražák [-] , P. Vosecký [-] - S. Sedláček [-] , M. Bílek [-] , M. Zeman [-] , J. Vosecký [-] - M. Vodička [-] (80. R. Porochoňski [-] ) , T. Zavadil [-]

TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - R. Vajda [-] , O. Blažek [-] , L. Šlapanský [-] , J. Průša [-] - M. Petráš [-] , D. Tuček [-] (46. K. Barva [-] ) , V. Hornát [-] (60. Z. Didek [-] ) , T. Mareš [-] - D. Bednář [-] , T. Nebeský [-]

ŽK: 65. M. Bílek - 16. R. Vajda , 54. T. Mareš , 66. O. Blažek .
Hráči zápasu: T. Trepka , M. Bílek - R. Vajda .
Místo: K. Řečice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fiala Milan - ROUS Zdeněk - SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.