Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlum smetl Borovany a slaví třetí výhru v řadě


Branky


0
Chlum nadělil Borovanům bůra
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poměrně vyrovnaná půle pro domácí

   Přesto, že se utkaly týmy z chvostu tabulky, hrál se celkem líbivý fotbal. Hra se přelévala ze strany na stranu, ale góly padly jen do sítě hostů. I když Borovany své šance měly. Několik příležitostí měl Fencl, Tomášek a Kratoška. Domácí udeřili po necelé půlhodině hry. Když se v pokutovém území uvolnil Vaníček a přihrál před prázdnou branku Janu Flaškovi, který otevřel skóre. Cca ve 40. minutě zahrával Chlum penaltu za ruku hostů ve vápně. Brankář Pečenka jí ovšem dokázal zneškodnit. Po třech minutách dostali domácí šanci na reparát a Vaníček pokutový kop proměnil. Do kabiny v poločase tedy odcházeli spokojenější domácí.

Třetí gól Borovany zlomil

   Druhý poločas se odehrával v podobném duchu jako ten první. Tentokrát už se hosté dokázali gólově prosadit. O to se zasloužil v 58. minutě po rohu Malík a snížil na 2:1. Borovany se pak snažily se o výsledek porvat, ale třetí gól v jejich síti jejich odpor zlomil. Ten padl v 74. minutě, kdy přímý kop z vlastní poloviny rozehrával  Cepák a nedorozumění mezi stoperem a brankářem hostů znamenalo poměrně kuriózní branku. Chlum už pak zápas dohrával celkem v poklidu a přidal ještě dvě branky. V 83. minutě unikl po křídle střídající mladík Tomi, naservíroval míč do vápna a Vaníček neměl problém trefit odkrytou bránu. V pátém gólu v brance hostů měl znovu prsty Vaníček, který po svém úniku přihrál před branku dalšímu čerstvému mladíkovi na hřišti Matouškovi a ten gólem na 5:1 uzavřel gólový účet zápasu.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška ( trenér domácí ): Na to, že se potkaly dva týmy ze spodku tabulky, měl fotbal dobrou úroveň. Hra se přelévala za strany na stranu a bylo k vidění hodně šancí. Trochu mě překvapilo, že Borovany jsou tam kde jsou. Hrály celkem dobře, ale neproměňovaly šance. Musím pochválit celý tým a mladé střídající hráče za druhý poločas.

FK Calofrig Borovany
Václav Zeman ( asistent trenéra hosté ): Nemáme útočníka a tak nemůžeme soupeře ohrozit. Vyslali jsme na branku snad jen 4 střely. Nemáme také stálou obranu a vůbec sestavu. Co zápas to jiný post pro hráče. S Chlumem se dalo hrát, ale my jsme to nezvládli, byli jsme bez bojovnosti a kousku ctižádosti. Děláme stále stejné chyby a mám strach, že to bude čím dál horší a do konce sezóny už nevyhrajeme.



Sestavy


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
L. Černoch [-] - J. Březina [-] , R. Novák [-] , J. Cepák [-] , M. Kotil [-] (72. J. Matoušek [-] ) - M. Flaška [-] (38. M. Tomi [-] ) , J. Flaška [-] , D. Míka [-] , P. Eliáš [-] - Z. Vaníček [-] , L. Řepa [-]

FK Calofrig Borovany
K. Pečenka [-] - J. Pečman [-] , R. Malík [-] , M. Džuba [-] , J. Čermák [-] (68. J. Konárek [-] ) - F. Faktor [-] , S. Čutka [-] , M. Račák [-] - B. Kratoška [-] (69. D. Janeček [-] ) , A. Fencl [-] (45. P. Langer [-] ) , M. Tomášek [-]

ŽK: 60. J. Flaška - 7. J. Pečman , 43. M. Džuba , 63. J. Čermák , 75. M. Račák .
Místo: Chlum u Tř.. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Albert Karel - VELECHOVSKÝ Miroslav - KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.