1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:15

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borovany bodovaly s Kardaškou


Branky


0
Kardašova Řečice v závěru urvala alespoň bod v Borovanech
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

   Oba týmy už delší dobu výsledkově paběrkují. V podání Borovan je to matná vzpomínka na porážku Stropnice z 12. září. Přesto domácí zahájili zápas dobře. Ve 12. minutě usměrnil hlavou centr domácích do sítě Řečických Čermák. Po čtvrthodině hry šel Sedláček sám z rohu vápna na Pečenku. Domácí brankář dobře vykryl střelecký úhel a zakročil. Podobnou příležitost měl i kapitán domácích Čutka, ale nemířil přesně. Zbytek poločasu byli možná opticky o něco lepší domácí, ale stav před odchodem do šaten zůstal 1:0.

Vyrovnání pro hosty

   Ani druhý poločas na podmáčeném borovanském trávníku nenabídl mnoho šancí. Hosty například podržel gólman Trepka po hlavičce z malého vápna. V 80. minutě vhazovali domácí aut poblíž své útočné šestnáctky. Ten rozehráli dozadu a hosté míč vybojovali. Po ose Mach, Porochoňski a Zavadil mohl posledně jmenovaný slavit vyrovnání na 1:1. Hosté sahali i po třech bodech, ale Zavadilovi překazil gólovou radost Pečenka. Týmy namočené do boje o záchranu si tak rozdělili po bodu. Borovany tak odskočily na tři body poslední Stropnici a minimálně do neděle se vyrovnaly Olešnici. Kardašova Řečice o bod poskočila Velenicím a rozjetému Chlumu. V přístím kole Kardaška vyzve doma Stropnici a Borovany zavítají na půdu Suchdola.


Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Jiří Kubeš ( vedoucí mužstva domácí ): Gólem skoro až v závěru zápasu je to pro nás ztráta bodů. Zápas jsme začali dobře a poměrně rychle vedli. Myslím, že jsme v úvodním dějství byli o něco lepším týmem. Šance na výhru jsme měli. Pokud bych měl dneska někoho pochválit, byl by to Račák na stoperu, který hrál dobře a snažil se rozehrávat.

FK Kardašova Řečice 1922
Aleš Brunner ( trenér hosté ): Řekl bych, že to byl remízový zápas. Brankáři neměli mnoho práce, ale když už ano, vytáhli se. My jsme chtěli hrát, ale končili jsme v půlkruhu a chyběla nám finální přihrávka. Nevíme proč, ale nedaří se nám a chybí taková ta lehkost, se kterou jsme hráli. Také mě překvapil stav trávníku. Byl jsem v Borovanech zvyklý na dobrou kvalitu. Dneska bylo hřiště hodně podmáčené a nebál bych se ho označit jako nejhorší, na jakém jsme hráli. Budeme se teď soustředit na příští týden na Stropnici.



Sestavy


FK Calofrig Borovany
K. Pečenka [-] - R. Malík [-] , M. Račák [-] , M. Džuba [-] , J. Brenner [-] - B. Kratoška [-] , B. Němec [-] , F. Faktor [-] , A. Fencl [-] - S. Čutka [-] , J. Čermák [-] (83. F. Svoboda [-] )

FK Kardašova Řečice 1922
T. Trepka [-] - R. Vyhlídka [-] , M. Nedoma [-] , K. Janeček [-] , P. Vosecký [-] - F. Mach [-] , M. Bílek [-] , T. Dymák [-] , S. Sedláček [-] (62. M. Zeman [-] ) - T. Zavadil [-] , M. Vodička [-] (46. R. Porochoňski [-] )

ŽK: 38. F. Faktor , 51. M. Račák , 75. J. Brenner , 84. F. Svoboda , 89. M. Džuba .
Hráči zápasu: M. Račák - F. Mach .
Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Jevčák Martin - LEPIČ Jiří - CHURÁŇ Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.