Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stropnice odčinila debakl z Třebětic výpraskem Chlumu


Branky


0
Stropnice zastavila rozjetý Chlum
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl

   Domácí Hraničář naposledy bodoval 20. září a myšlenky na záchranu v soutěži velely porazit rozjetou Jiskru, která se třemi výhrami v řadě odpoutala z posledního místa kde se momentálně krčí právě Stropnice. Přesto by se dalo říci, že domácí byli o něco aktivnějším týmem. V 8. minutě pronikl středem hřiště Němeček a střílel vedle. V 11. minutě byl u postranní čáry faulovaný Kořínek. Standardku rozehrál Chovanec a jeho centr proměnil ve vedoucí gól Holej. O minutu později nastal závar ve vápně hostů, ale Bašta si počínal nedovoleně, tak mohl Chlum rozehrávat. Ve 14. minutě po Kořínkově rohu a vyhraném souboji zakončovali domácí vedle. V 15. minutě rozehrávali hosté standartku z půlky. Josefíkovi míč vypadl z rukavic a měl plné nohy i ruce práce aby poskakující míč před dotírajícímy hosty vyrazil alespoň na roh. Ve 20. minutě rozehrával Tříska přímý kop ze zajímavé vzdálenosti. Jeho pokusu však chyběla razance a gólman Chlumu míč chytil do koše. V téže minutě byl ve středu hřiště faulovaný Bašta. Rozhodčí ponechal výhodu. K míči se dostal Chovanec a zatáhl ho po lajně poté přihrál na Kořínka, který si balon navedl na střed vápna a vystřelil. Na jeho přízemní střelu si Černoch sáhl, ale nedokázal jí vytěsnit a Stropnice vedla 2:0. Ve 22. minutě Chlum hezkou přihrávkou vybídl Nováka, ale Josefík byl u míče první. Ve 24. minutě po Koktavého přetaženém centru hlavičkoval osamocený Staněk nad. Chvíli nato se ve vápně uvolnil Novák a nebezpečně vystřelil. Míč z jeho levačky jen lízl tyčku zvenku. Ve 27. minutě hosté po rohu poslali prudkou hlavičku kousek nad branku. Po půl hodině hry namazal Jindra Janu Flaškovi, který šel sám na domácího brankáře, ale ten zavčasu vyběhl a střelu vyrazil. Míč se odrazil před Něměčka, kterému na poslední chvíli vypíchl míč skluzem Horník. Ve 36. minutě vybojovali míč pro Kořínka Staněk s Chovancem a střela ve vápně na zadní tyč znamenala vedení 3:0. Ve 40. minutě to byla znovu dvojice Chovanec  Staňek, která zlobila hostující zadáky. Staňkovi střela z hranice vápna nesedla, ale Kořínek míč doběhl a zblízka přehodil bezmocného Černocha. Čistý hattrick domácího útočníka znamenal vedení 4:0. Ve 42. minutě zahrávali hosté zajímavou standartku z poloviny hřiště. V šichni hráči byli na rohu vápna a vyběhli na přízemní centr středem. Nedokázali míč však získat ani změnit směr před Josefíkem.

Druhý poločas nabídl jen jeden gól

   V 57. minutě vyslal Koktavý do brejku Kořínka ovšem Černoch byl u míče první. V 59. minutě se velké šanci ocitl Bašta s Kořínkem. Druhý jmenovaný akci zakončil jen střelou do citlivých míst gólmana hostů. Následný roh rozehrál Kořínek a snad jediným hráčem ve vzduchu byl kapitán Holej, který důraznou hlavičkou pod břevno zvýšil už na 5:0. V 62. minutě mířila standardka od pomezní čáry na střed vápna kde Flaška vyslal jen slabou střelu. V 66. minutě nastal další závar ve vápně hostů. Proti Chovancovi dobře zasáhl Černoch a Stankovo dorážku zblokovali obránci Chlumu. O minutu později vyslal Holej do úniku Staňka, ale jeho pokus Černoch výborně vyrazil na roh. V 76. minutě ztratil Stanka balon a Matoušek si s ním namířil do vápna, tam mu míč ukopl Haňur. V 78. minutě se o hattrick pokoušel Holej, ale jeho střela šla vedle. V 82. minutě po rohu hlavičkoval Novák mimo. V 83. minutě vybojoval na půlce hřistě míč nad Cepákem střídající Valíček a uháněl sám na brankáře. Povedlo se mu prostřelit jeslemi Černocha, ale ten dokázal míč alespoň tečovat mimo tři tyče. O dvě minuty později to byl znovu Valíček kdo mohl jít sám na brankáře. Mírně zaváhal se zpracováním a zadáci Chlumu se vraceli, tak šikovně přihrál na volného Baštu, který ovšem těsně před zakončením podklouzl a bylo po šanci.


Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
David Szypula ( hráč domácí ): Při vší úctě k soupeři byl Chlum zatím asi nejslabším protivníkem se, kterým jsme se letos utkali. Konečně se nám podařilo proměňovat šance a naopak soupeř naše chybky vzadu nedokázal potrestat. Bylo to pro nás důležité a zasloužené vítězství. Doufám, že se od tohoto zápasu odrazíme a zvládneme závěr podzimu. Věřím, že budeme v podobném duchu pokračovat i příští týden v Kardašce.

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška ( trenér hosté ): Co k tomu říci? Nazval bych to ostudou. Takhle se o záchranu s deseti body nehraje! Dnešní utkání se nám velmi nepovedlo a domácím jsme tři body prakticky odevzdali. Musíme více zabojovat! Jediný koho bych dnes mohl pochválit je Černoch za druhý poločas, tam chytil takové čtyři góly.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - M. Koktavý [-] (71. M. Macháč [-] ) , J. Jindra [-] , J. Haňur [-] , T. Horník [-] - D. Chovanec [-] (68. J. Kunágl [-] ) , J. Holej [-] , R. Tříska [-] (60. J. Stanka [-] ) , Z. Staněk [-] - T. Kořínek [-] (75. R. Valíček [-] ) , M. Bašta [-]

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
L. Černoch [-] - J. Březina [-] , J. Cepák [-] , T. Kamenický [-] , M. Kotil [-] - J. Matoušek [-] , R. Novák [-] , J. Flaška [-] , P. Eliáš [-] (77. P. Tesař [-] ) - Z. Vaníček [-] , M. Němeček [-]

ŽK: 56. M. Koktavý - 56. J. Flaška , 64. P. Eliáš , 88. P. Tesař .
Hráči zápasu: T. Kořínek , J. Holej .
Místo: H. Stropnice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Landík Filip - PLAČEK Tomáš - HRUŠKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.