Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelnice si smlsla na Velenicích


Branky


58. D. Bednář (p.) , 63. T. Nebeský , 64. S. Pacholík , 74. D. Bednář , 76. S. Pacholík (p.) , 81. S. Pacholík , 82. D. Bednář , 89. T. Mareš - 46. V. Samec
0
Po bezbrankovém poločase přišla gólová smršť
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírná převaha domácích bez gólového vyjádření

  Hosté z Velenic se dostavili k zápasu v sestavě šitou horkou nití. Přesto poločas na půdě vedoucího týmu zvládli celkem obstojně. V první velké šanci se zjevil Mikudim, který zakončoval pod Holického. Ke smůle hostů mířila jeho střela o kousek vedle. Domácí byli v úvodním dějství více na míči a měli o něco více ze hry. Na šance vyhráli asi tak čtyři ku dvěma, trefili břevno, ale do poločasové přestávky se odcházelo za stavu 0:0. 

Rychlý gól Velenic a brankostroj Včelnice

   Domácím ještě v hlavě zněly poločasové pokyny z šatny, když se po pěkné přihrávce dostal do vápna Samec a nadvakrát překonal Holického. Pak domácí přeci jen ožili a začali velenické tlačit. Po necelé hodině hry zastavil průnik Petráše jen za cenu žluté karty a nařízené penalty Kica. Tu proměnil kapitán Bednář a bylo vyrovnáno. Po dalších pěti minutách hry se k zakončení ve vápně dostal Nebeský a jeho křižná střela otočila zápas, 2:1. Neuběhla snad minuta hry a pěkná střela střídajícího Pacholíka z nějakých osmnácti metrů skončila v síti. To už byla Včelnice na koni a na velenickou bránu se valil útok za útokem. V 74. minutě zvyšoval za malým vápnem na 4:1 druhým gólem Bednář. V 76. minutě Kica hasil nebezpečí ve vápně znovu nedovoleně a po druhé žluté uviděl i červenou kartu. Následnou penaltu nekompromisně proměnil sám postižený Pacholík. V 81. minutě pláchl hostující obraně Pacholík a jeho hattrick znamenal vedení 6:1. Jen o minutu později ho napodobil Bednář, který napodruhé po úniku překonal Marouška. Gólová tečka zápasu se odehrála v 89. minutě. Po jednom z několika průniků za obranu hostů zamířil Mareš na přední tyč a stanovil výsledek zápasu na 8:1.


Ohlasy k zápasu


TJ Nová Včelnice
Libor Holec ( asistent trenéra domácí ): Dneska jakoby se hrály dva zápasy, první a druhý poločas. V tom prvním kluci hru asi pojali, jako kdyby se to mělo vyhrát samo. Proto jsme vystřídali, abychom zrychlili hru. Asi jsme byli ještě v šatně, když šli hosté do vedení. Naše hra se zvedla a od druhého, třetího gólu se hrálo už jen na jednu bránu.

TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho ( vedoucí družstva hosté ): My jsme dneska přijeli bez sedmi hráčů, takže jsme hráli prakticky s béčkem. A to kvůli zraněním, kartám, práci a osobním důvodům. Přesto byla větší část zápasu docela zajímavá. Ke konci už se naše hra zhroutila a čekali jsme na závěrečný hvizd. Zahráli jsme to, na co jsme měli a kluci, co byli, makali.



Sestavy


TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - O. Blažek [-] (65. K. Barva [-] ) , R. Vajda [-] , D. Tuček [-] (46. Z. Didek [-] ) , M. Petráš [-] - M. Petráš [-] , L. Šlapanský [-] , V. Hornát [-] (46. S. Pacholík [-] ) , T. Mareš [-] - T. Nebeský [-] , D. Bednář [-]

TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - M. Břenek [-] , J. Pospíchal [-] , M. Jabůrek [-] , J. Bittengl [-] - Š. Filo [-] , V. Samec [-] , P. Bambule [-] , M. Filip [-] - R. Mikudim [-] (40. O. Haumer [-] ) , P. Sokol [-]

ŽK: 25. L. Šlapanský , 34. R. Vajda - 38. Š. Filo , 56. M. Jabůrek , 58. J. Pospíchal . ČK: 76. J. Pospíchal .
Místo: N. Včelnice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Havlík Martin - ROUS Zdeněk - HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.