1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovsko těsně porazilo Chlum


Branky


1
Chlum vzdoroval ale na body v Bukovsku nedosáhl
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas gólově pro domácí

   Hosté začali zápas aktivněji a během úvodní čtvrthodiny si vytvořili několik nadějných šancí. Vaníček šel sám na Paura, ale nedal. Gólem neskončila ani střela Březiny či šance Hájka. Ve 12. minutě pronikl do vápna Flaška, ale domácí obrana ho zastavila. Podle hostů nedovoleně, ale penalta se nepískala. A tak udeřili domácí. V 17. minutě rozehrál roh Radim Kokeš a na zadní tyči ho hlavou v první gól zápasu proměnil Venčovský. Venčovský měl snad tři samostatné úniky na gólmana hostů. V té neslibnější Černocha oklamal, ale na malém vápně mu míč odskočil a gól nepadl. Zbytek půle pak byla hra poměrně vyrovnaná. Gól však již nepadl, tak se oba týmy odebraly do šaten za stavu 1:0.

Ve druhé půli gól nepadl

   Ve druhém poločase se diváci vstřeleného gólu nedočkaly. Domácí sice měli několik slibných především brejků, ale nedokázali je zužitkovat. Hosté měli také nadějné šance, ale stejně jako Bukovsko bez gólového vyjádření. Za zmínku stojí průnik Eliáše, který se snažil ve vápně prohodit míč mezi dvěma beky, ale domácí ho dokázali zastavit. Podruhé v zápase se hosté marně dožadovali pokutového kopu a znovu marně. Chlum cítil ještě jednu křivdu, když se opět dožadoval penalty. Bylo to po situaci z 64. minuty viděli zahrát v pokutovém území rukou Kokeše. Stejně jako v předchozích případech zůstala píšťalka rozhodčího Píchy němá. Zápas tak skončil nejtěsnější výhrou Bukovska, které sice zůstává na 7. místě, ale odskočilo pronásledovatelům z Břilic a Kardašovi Řečice na 6.bodů.  V příštím kole Bukovsko zavítá do Suchdola jenž je o skóre před nimi. Chlum zůstává s deseti body ve vyrovnaném spodku tabulky. Polepšit si může za týden doma s Třeběticemi.


Ohlasy k zápasu


TJ Dolní Bukovsko
Pavel Kohout ( trenér domácí ): Hosté přijeli s velice kvalitním týmem a hráli dobrý fotbal. První poločas byl ofenzivní z obou stran a i ve druhém byly k vidění zajímavé šance. Chyběli nám vykartovaní Mach s Mikeskou, Ondra Kokeš se ženil, ale vrátil se a pomohl nám trenér Sezimáku Radim Kokeš. Dneska bych pochválil Kamila Paura. Dokázal udržet nulu a výrazně nám pomohl k zisku 3. bodů.

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška ( trenér hosté ): Sešlo se nám několik omluvenek a tak jsme k zápasu odjížděli s obavami. Velká škoda, že jsme nebodovali. Po většinu zápasu jsme byli lepší než domácí. Bohužel nedáváme góly, tak nemůžeme myslet na body. Musím pochválit celý tým za bojovnost i fotbalovost. To se ovšem nedá říci o rozhodčích. Nerad je hodnotím, ale co předvedli dneska nemá obdoby. Třikrát se měla pískat jednoznačná penalta a nekopali jsme jedinou. A to dvakrát i někteří domácí hráči sklopili hlavu a počítali s penaltou. Nejdřív šel Flaška sám a byl ve vápně zezadu sestřelen. Něco podobného potkalo ve druhém poločase Eliáše. A vrcholem byla jasná ruka Kokeše ve vápně, které rozhodčí přihlížel z nějakých sedmi osmi metrů.



Sestavy


TJ Dolní Bukovsko
K. Paur [-] - J. Vomáčka [-] , Z. Dušek [-] , T. Pour [-] , J. Klika [-] - P. Zahradník [-] , P. Kokeš [-] (32. D. Švanda [-] ) , R. Kokeš [-] , T. Venčovský [-] - L. Chochol [-] , J. Mach [-] (84. J. Cihla [-] )

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
L. Černoch [-] - L. Řepa [-] , T. Kamenický [-] , D. Míka [-] , P. Eliáš [-] - J. Březina [-] , J. Matoušek [-] , J. Flaška [-] , O. Novák [-] (46. T. Bednář [-] ) - Z. Vaníček [-] , J. Hájek [-]

ŽK: 23. T. Venčovský , 61. T. Pour - 28. J. Flaška , 67. T. Kamenický , 69. D. Míka , 72. J. Březina , 90. J. Hájek .
Hráči zápasu: K. Paur .
Místo: D. Bukovsko. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pícha Vojtěch - VOTAVA Pavel - CHURÁŇ Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 11. 2015 21:32
Dle komentáře hostů je dění v Bukovsku klasika...