Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský souboj zvládla lépe domácí Březnice


0

Velice důležité utkání se hrálo v Březnici, kam přijelo poslední Záhoří. Ačkoliv se hrál vyrovnaný fotbal, radovat se z výhry mohli nakonec domácí hráči, kteří přestříleli hostující Záhoří 5:2.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase byl stav vyrovnaný

Březnice začala své domácí utkání velmi aktivně. Dokonce už v šesté minutě se dostala do vedení. Hostující gólmana Řeřicha si hodně vyběhl a Karel Kubíček ho zkušeně přehodil a poslal domácí do vedení 1:0. Hra se poté vyrovanala a po čtvrt hodině hry dokonce Záhoří vyrovnalo. Centr do vápna letěl na Jakuba Volfa a ten nadvakrát překonal Hájíčka. Bylo tedy vyrovnáno 1:1. Kromě vyrovnáno skóre byla vyrovnaná také hra. Do konce poločasu už žádné větší šance zápas nenabídl a do kabin se šlo za nerozhodného stavu 1:1.

 

Ve druhém poločase se s góly roztrhl pytel

Do druhé půle naskočili opět aktivněji borci z Březnice, ačkoliv Záhoří se rvalo také o každý balon. Po více jak hodině ale domácí vstřelili svou druhou branku a opět vedli. Petr Dvořák na půlce přebral balon, předběhl beka a poradil si i s gólmanem. O čtyři minuty později bylo opět vyrovnáno. Byl to podobný gól tomu prvnímu. Tentokrát se centr dostal ke Štěpánu Krejčiříkovi, který opět nadvakrát překonal Hájíčka. Začínalo se tedy v podstatě od nuly. O další čtyři minuty opět skórovala Březnice. Jiří Škarvada dostal krásný křižný balon do běhu od Kubíčka a s golmanem hostí už si věděl rady. V 75. minutě vedla Březnice už o dvě branky. Ve vápně byl podražen Pikl a k nařízenému pokutovému kopu se postavil Jiří Škarvada. Se štěstím ji poté proměnil. Závěrečnou branku vstřelil minutu před koncem Karel Kubíček, který zachytil na půlce skákavý balon a přehodil hostujícího gólmana. Březnice tak v záchranářském souboji porazila Záhoří 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Březnice
Ladisla Pikl (trenér): Vyrovnaný zápas z obou stran. Hlavně v prvním poločase. Ve druhém poločase jsme byli o něco aktivnější. Hnali nás dopředu také diváci. Nakonec si myslím, že jsme vyhráli zaslouženě, ale soupeř nebyl vůbec špatný.




Sestavy


TJ Březnice
T. Hájíček [-] - T. Kamarád [-] (3. J. Valenta [-] ) , J. Dušek [-] , R. Prášek [-] , T. Hanzlík [-] - J. Dušek [-] , K. Kubíček [-] , P. Dvořák ml. [-] (82. V. Tisoň [-] ) , T. Pikl [-] , L. Novák [-] - J. Škarvada [-] (86. M. Vovesný [-] )

TJ Sokol Záhoří
J. Řeřicha [-] - J. Sádlo [-] (20. M. Hendrych [-] ) , M. Kvěch [-] , T. Kápl [-] , J. Sova [-] (78. O. Hanus [-] ) - J. Kunt [-] , Š. Krejčiřík [-] , M. Kvěch [-] , P. Ciboch [-] , T. Blažek [-] - J. Volf [-] (46. M. Marek [-] )

ŽK: 50. J. Valenta , 53. J. Škarvada , 56. T. Hanzlík , 78. L. Novák , 81. J. Dušek - 29. M. Hendrych , 89. J. Kunt .
Hráči zápasu: T. Hájíček , K. Kubíček .
Místo: Březnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ondra Milan - Ovčáček, Novotný.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.