Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyšší Brod kousal, ale na lídra to nestačilo


Branky


0

Domácí nedali svou kůži lacino, ale ostřílení borci v dresu Nemanic rozhodli...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nemaničtí vstoupili do zápasu bez obvyklého kapitána Nevosada, který začal jen na lavičce. Ale moc dlouho tam nepobyl - ve 20. minutě si zranil kotník Čech a záložník tak musel do hry. A byl tak na hřišti při první brance. Prosadil se zkušený Kochlöfl - 0:1. Za domácí ale dokázal odpovědět v 37. minutě Rapčan. Jenomže remízový stav Vyšebrodští dlouhou neudrželi. Jejich akce skončila nastřelenou spojnicí, střela se odrazila  zpět do hřiště, a rychlý protiútok vedl samostatně Schönkypl. Ten nakonec zakončil únik a souboj s obráncem zakončením pod víko - 1:2.

Kapri dodal hostům klid

V 59. minutě se dokázal prosadit střídající Kapiri. Po přímočaré akci z lajny krajní záložník dával cetr na Zacha, který sklepl míč na velké vápno, kam si zběhl Kapri a obstřelil jak beka, tak brankáře - 1:3. Domácí se hrnuli za snížením, chvílemi hráli až se čtyřmi útočníky, ale nemanická obrana odolávala, a to i s vydatným přispěním brankáře Polomčáka, který vychytal velké šance protivníků. V 86. minutě si zařídil vedení v tabulce střelců Zach. Hosté z vápna po závaru odkopávali míč, který si sebral Schönkypl a přehrál jej na Zacha křížem, ten běžel sám na gólmana od půlky hřiště a měl tak spoustu času si rozmyslet, co provede. A vymyslel to dobře - naznačení, klička, zasunutí míče do brány a 1:4. 

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka (Vyšší Brod): ... připravujeme

SK Nemanice
Petr Böhm (Nemanice): "Opět jsme povolali Standu Dubského. Neměli jsme takovou převahu, jak se mohlo očekávat podle tabulky, bylo to chvílemi vyrovnané, soupeř nám na jejich specifickém hřišti, které je spíše delší a užší, svou hrou a tvrdostí dělal problémy, šel do nás. Nám svědčí spíše širší hřiště. Podržel nás Pepa Polomčák, zaplaťpánbůh za vítězství."



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
J. Šesták [-] - P. Prochaska [-] , V. Pomije [-] , F. Klíma [-] , M. Sosna [-] (77. M. Vančura [-] ) - K. Krauskopf [-] , F. Kročák [-] , A. Jirkal [-] , T. Dibďák [-] (68. R. Bäuml [-] ) - L. Rapčan [-] , J. Gondek [-]

SK Nemanice
J. Polomčák [-] - S. Dubský ml. [-] , K. Zatloukal [-] (80. J. Hucek [-] ) , A. Motl [-] , J. Křiváček [-] (80. M. Stejskal [-] ) - L. Kubát [-] (46. T. Kapri [-] ) , M. Zach [-] , R. Kochlöfl [-] , P. Čech [-] (20. J. Nevosad [-] ) - S. Dubský [-] , P. Schönkypl [-]

ŽK: 48. K. Krauskopf , 64. F. Kročák - 55. T. Kapri .
Místo: Vyšší Brod. Počet diváků: 115. Rozhodčí: Řehoř Petr - Ryneš, Janda.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.