2:4
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 12:30

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemanice ve druhém poločase obrátily stav a dál jsou ve vedení


Branky


35. M. Sivák , 86. M. Sivák - 60. S. Dubský , 64. T. Kapri , 71. M. Zach , 79. J. Nevosad
0

Překvapivé vedení držela Černá až do 60. minuty. Jenomže pak nemaničtí hráči zabrali a během dvacetiminutovky si vysloužili další tři body do tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sivák zamířil a domácí vedli

Nemanice tušily, že je proti bojovníkům ze Šumavy nečeká žádná lehká práce. V první půli se hosté dostali jen do náznaků šancí, ale nedařilo se jim plně srovnat s parametry tamějšího hřiště. A když tak nakoply míč od půlky a plánovaly presovat, tak mezitím už si balón sbíral Bublík u sebe ve vápně. Ten fungoval při hře jako další stoper Černé. Černá zacílila na bránu pořádně jen jednou a hned z toho byla branka – ve 35. minutě se dokázal gólově prosadit Martin Sivák – 1:0. Černá tak po první půli držela skvělý výsledek.

Lídr přitopil pod kotlem

 Nemaničtí se s tím ale ve druhé půli nepárali. Nervy hostujících fanoušků, zda i po tomto kole bude trvat neporazitelnost budějovického celku, napínaly Nemanice až do 60. minuty, ale pak přišla kanonáda v necelé dvacetiminutovce. Dubskému st. nejprve po akci středem, po prohození míče s Novotným, zůstal se štěstím s míčem u kopaček, kdy už to vypadalo, že domácí situaci zachrání situaci, a bodlem na poslední chvilku pod břevno zakončil – 1:1. O pár chvil později kopali hosté roh na zadní tyč, kde si mezi dva protivníky naskočil Kapri a koníčkem poslal hosty pár minut po svém příchodu na hřiště do vedení – 1:2. Brankář se natahoval marně, míč ho přeskočil. Kapri tak potvrzuje povedený návrat na trávníky po vleklých zdravotních problémech – do tréninku se zapojil bývalý skvělý mládežnický hráč SKP teprve nedávno, ale ukazuje, že v Nemanicích se s ním musí do budoucna počítat. A v 71. minutě to bylo 1:3. Zach si vyměnil s Křiváčkem míč, byl poslán do úniku, Zach se ve vápně dokázal kličkou zbavit obránce, rychle si míč prohodil ze své silné levé na pravačku a poslal svou střelu pro Bublíka nečekaně k bližší tyči – Zach se tak dostal do vedení tabulky kanonýrů soutěže. A poslední slovo za Nemanice patřilo kapitánovi. Nevosad při přímáku z dvaceti metrů nic nevymýšlel a napálil bombu na bránu. A pak už všichni jen s otevřenou pusou koukali, jak míč padá k zadní tyči – 1:4. Za domácí odpověděl svou druhou brankou v zápase Sivák, který už ale jen snižoval na konečných 2:4.

 PODROBNOSTI BUDOU DOPLNĚNY PO INFORMACÍCH Z DOMÁCÍHO TÁBORA

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Černá v Pošumaví
Jiří Daňo (vedoucí TJ Černá): ...připravujeme

SK Nemanice
Petr Böhm: "První poločas byl z naší strany hodně bídný, v Černé je malé, specifické hřiště a docela nerovný terén a většina oddílů je zvyklá na větší hřiště, řeknu s trávou a pro v uvozovkách fotbalisty je to tam prostě katastrofa. Takže se stalo, co se tak dalo očekávat. Zkoušeli jsme hru po zemi, nakopávané míče, ale v první půli nám nevycházelo nic a vůbec nic jsme neudělali. Sžívali jsme se s podmínkami. To se nám do druhé půle povedlo, na soupeři jsme vlétli."



Sestavy


TJ Černá v Pošumaví
J. Bublík [-] - J. Černý [-] , M. Frnka [-] , K. Strnad [-] , T. Kordík [-] - L. Brůha [-] (46. M. Koza [-] ) , K. Zeman [-] , P. Pavlis [-] , M. Sivák [-] , K. Vrba [-] - J. Havierník [-] (29. M. Uhlíř [-] )

SK Nemanice
J. Polomčák [-] - J. Křiváček [-] , K. Zatloukal [-] , J. Hucek [-] (56. T. Kapri [-] ) , A. Motl [-] - M. Zach [-] , J. Nevosad [-] , M. Novotný [-] , P. Čech [-] (80. M. Stejskal [-] ) - S. Dubský [-] , P. Schönkypl [-]

ŽK: 80. M. Frnka .
Hráči zápasu: M. Sivák - A. Motl , S. Dubský , J. Nevosad .
Místo: Černá. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Novák Roman - Zabilka, Kemény.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.