4:1
(2:1)
20. F. Kouba
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda si poradila s Kaplicí


Branky


0

D. Voda si vyšlápla na Kaplici. Zápas definitivně rozhodl Hanzal, který se v poslední čtvrthodině trefil hned dvakrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí představili novou posilu Michala Nedvěda, který přišel po herní pauze z Jankova. O tom, že se jedná o kvalitní posilu se vědělo hned ve 3 .minutě, když tento hráč otevřel skóre zápasu. To hosty lehce zaskočilo, ale z další uzemní převahy domácí nic nevytěžili. Celkově se hrálo bojovné utkání, kterému občas chyběla větší přesnost a to na obou stranách. Kaplici si navíc nedařilo v zakončení, což dokazovali její nevyužité čance. Vyjímka byla ve 20. minutě, kdy se trefil hostující Kouba - 1:1. Ve 36. minutě se prosadil Novotný, který nyní prožívá plodné období (minulé kolo sestřelil Větřní). Domáci si odnesli jednobrankové vedení do kabin a mohli být za něj být převelice rádi. 

Druhá půle začala stejně jako ta první, odehrával se tuhý boj mezi vápny. Hostům nelze upřít snahu o vyrovnání. Hosté z Kaplice pohřbili i ty největší šance a to Dobrá Voda zkušeně potrestala Hanzalem, který se trefil hned dvakrát. Na 3:1 zvyšoval v 76. minutě a na 4:1 ihned za deset minut. Porážka pro hosty to byla jistě krutá. Nebyli horší o tři góly, ale to je asi moc uklidnit nemůže. 

 

Foto ze zápasu pořídil Libor Granec (Spartak Kaplice).



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Jaroslav Rambousek (trenér domácích): Na zápas jsme se připravili. Chtěli jsme potvrdit tři body z venku. Výsledek je pro Kaplici možná krutý protože za stavu 2:1 pro nás zahodila 100 % šanci, a kdyby to skončilo brankou bůh ví jak by zápas skončil. Chybí nám pořád trošku fotbalovost. Celý tým bych chtěl pochválit za bojovnost a kolektivní výkon.

TJ Spartak Kaplice
Michal Rybák (trenér Kaplice): Výsledek je pro nás až příliš krutý. Myslím si, že utkání bylo vyrovnané, převážně se hrálo od vápna k vápnu. My jsme však proměnili pouze jednu z našich 100% šancí. Soupeři jsme naopak našimi hrubými chybami všechny branky darovali jako na zlatém podnose. Klukům však nelze upřít snahu a bojovnost a na tom chceme stavět i do dalších zápasů.



Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - J. Baštář [-] , A. Arnold [-] , T. Bartoš [-] , I. Neubauer [-] - F. Šafránek [-] , J. Hanousek [-] , R. Hanzal [-] , J. Dráb [-] - M. Nedvěd [-] , C. Novotný [-]

TJ Spartak Kaplice
V. Ottenschläger [-] - J. Doubrava [-] , D. Smolen [-] , O. Kouba [-] , F. Hejna [-] - S. Šálek [-] , T. Kebl [-] , P. Janura [-] , F. Kouba [-] - R. Řežáb [-] , A. Preusler [-]

ŽK: 34. F. Šafránek - 70. T. Kebl , 79. O. Kouba , 90. P. Janura , 90. A. Preusler .
Hráči zápasu: J. Hanousek , C. Novotný , R. Hanzal , M. Nedvěd .
Místo: D.Voda.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.