3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 13:30

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velešín doma porazil Hrdějovice


Branky


0

Domácím se konečně podařilo vyhrát. Minulé dvě kola prohráli a nebyli horším týmem. Nyní je vše jinak a domácí po dvou trefách Kukačky a jedné Kollára slaví první letošní vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se úvodní poločas povedl na jedničku...

Nováček z Velešína se dočkal, ovšem cesta ke třem bodům to byla složitá. Již ve 2. minutě se dostal do šance hostující Jordán, ale jeho lob skončil mimo. Domácí odpověděli hned ve 4. minutě, kdy se do šance dostal Kollár, kterého vybídl Petr. V 11. minutě se poprvé měnilo skóre, když se nekompromisně trefil domácí kapitán Kukačka. Domáci začali jasně diktovat tempo zápasu a najednou jich bylo plné hřiště. Opět promarnili několik slibných šancí, ale na rozdíl od minulých dvou zápasů je to nemuselo mrzet, protože ve 38. minutě se trefil domácí Kollár a zvýšil na 2:0. Brankář Spěvák byl na ránu z voleje krátky. 

Netočný do břevna a Kukačka rozhodl...

Druhý poločas poločas začali lépe domácí, kteří si vytvářeli jednu šanci za druhou, ale pojišťovací třetí gól stále nepříchazel. Své dva úniky nevyužil domácí Fišer. Neujala se ani hlavička Petra, která proletěla jen kolem šibenice Schneiderovi brány. V 70. minutě trefil hostující Netočný břevno z dobrých dvaceti metrů a to mohl být pro domácí nepříjemný trest. V 79. minutě se domácí fotbalisté dočkali rozhodnutí, když se trefil opět Kukačka a stanovil na 3:0.



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Stanislav Kysela (trenér domácí): Po dvou utkáních efektních, ale bez efektu, jsme trochu upravili herní taktiku. Soupeř nás čekal rozjetý a kvalitní. Hráči předvedli opět pohledný útočný fotbal, konečně proměnili některé šance a v bránění byl celý tým důsledný. Hráči zápasu jsou tentokrát dva: dvougólový střelec kapitán Kukačka a bezchybný obránce Jirský.

TJ Slavoj Hrdějovice
Jakub Novák (obránce Hrdějovice): Kluci dnes neměli svůj den, i přes velkou snahu nám nevycházelo prakticky nic. V týmu máme menší zdravotní potíže, ale to nás neomlouvá. Musíme na dnešní zápas rychle zapomenout a připravit se na další týden.



Sestavy


FC Velešín
F. Schneider [-] - M. Opekar [-] , J. Zatloukal [-] , T. Jirský [-] , J. Šváb [-] - F. Rozkošný [-] (50. J. Severa [-] ) , P. Fišer [-] , M. Kollár [-] , F. Kukačka [-] (80. J. Trummer [-] ) - J. Grznárik [-] (82. F. Jaroš [-] ) , D. Petr [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - M. Kudrle [-] , M. Severa [-] , M. Kotlas [-] (58. J. Turek [-] ) , M. Bíca [-] - M. Sloup [-] , J. Koutský [-] , P. Kukačka [-] , M. Netočný [-] (40. L. Bohatý [-] ) - J. Jordán [-] , D. Pešek [-]

ŽK: 19. P. Fišer , 55. D. Petr - 37. M. Sloup .
Hráči zápasu: T. Jirský , M. Kollár , F. Kukačka .
Místo: Velešín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.