3:1
(1:1)
12. J. Postl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaplici se podařil obrat


Branky


43. M. Románek , 48. S. Šálek , 71. T. Kebl - 12. J. Postl
0

Hosté šli do brzkého vedení, ale to do konce neudrželi. Kaplice mohla vyhrát i vyšším rozdílem, ale zbylé šance zůstaly nevyužity.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách...

Domácí se pokusili na svého soupeře vletět a z úvodního tlaku vytěžili i šance. V 9.minutě unikl Kouba po pravé straně a míč předložil Šálkovi, který ovšem nezakončil dle svých představ. O chvilku později Doubrava nedokázal vyražený míč brankářem Novákem dorazit hlavou do brány a těsně minul. Ve 12.minutě domácí potrestal hostující Postl, který přesnou hlavičkou překonal domácího brankáře Ottenschlägera. Ve 24.minutě mohl zvýšit na 0:2 Anderle mladší, ale jeho hlavička mezi tři tyče nemířila. Ve 27.minutě zkusil štěstí střelou z dálky Doubrava, ale hostující brankář Novák byl pozorný. Ve 40. minutě málem vyrovnal Kouba, kterému chybělo ve skluzu pár ccentimetrů, aby míč lépe zasáhl. Ve 43.minutě se domácí dočkali vyrovnání, když se po rohovém kopu prosadil Románek.

 

Kaplice přidala a zaslouženě vyhrála...

Druhý poločas začal brankou, kterou vstřelil Šálek, když ho parádně vybídl Kouba. V 51.minutě mohli hosté vyrovnat Vlčkem, ale jeho přímák letěl nad kaplickou bránu. V 53.minutě mohl vedení domácích navýšit Kouba, ale nedokázal překonat vyběhnutého brankáře Nováka. Domácí jasně diktovali tempo a vytvářeli si šanci za čancí. Následné pokusy Hamiho, Smolena a Kebla neměli gólové parametry. V 71.minutě se domácí již dočkali, když dokázali využít odražené homíče po rohovém kopu. Střelcem branky byl Kebl, kterého vybídl Janura. V 77.minutě to mohlo být opět o jeden gól, ale Anderle mladší hlavou rozezvonil jen tyč. Domácí si ve zbytku zápasu vedení ohlídali a dokráčeli si tak pro poklidné vítězství. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Kaplice
Michal Rybák (trenér Spartak Kaplice): Do utkání jsme vstoupili aktivně, ale ve 12. minutě opět inkasujeme ze standardní situace, když se na to v kabině připravujeme, že hosté budou hrozit převážně z nich. Potom byla naše hra zbrklá a nepřesná. Naštěstí se nám povedlo před koncem poločasu vyrovnat a na začátku poločasu druhého jsme se dostali do vedení. To jsem nakonec ještě o jednu branku navýšili. Fotbalově se nám stále moc nedaří, proměňování šancí je naší velkou slabinou, protože jinak bychom utkání mohli dohrávat v naprostém klidu. Ale povinné domácí body jsme uhráli a teď se budeme soustředit na další zápas.

FK Nová Ves - Brloh
Erik Poula (brankář Nová Ves/Brloh): Domácí měli v úvodu tlak, ale první branku jsme vstřelili my. Potom začala hru ovládat Kaplice a zápas otočila. Body zůstaly zaslouženě doma.



Sestavy


TJ Spartak Kaplice
V. Ottenschläger [-] - O. Kouba [-] , M. Románek [-] , T. Kebl [-] , P. Janura [-] - J. Doubrava [-] , D. Smolen [-] , A. Preusler [-] - F. Kouba [-] , S. Šálek [-]

FK Nová Ves - Brloh
J. Novák [-] - J. Brych [-] , M. Fober [-] , O. Švarc [-] , J. Anderle st. [-] - M. Sekera [-] , J. Vejvoda [-] , J. Vlček [-] - J. Anderle st. [-] , J. Postl [-]

Hráči zápasu: J. Doubrava , F. Kouba .
Místo: Kaplice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.