Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasanského hattrick znamenal tři body pro Roudné "B"


Branky


0

Domácí fotbalisté měli na svém bodovém kontě nulu a hodlali to změnit. Bohužel pro ně Roudného přivezlo tým s přidanou hodnotou, a to v podobě Martina Jasanského stabilního hráče roudenského Ačka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1 .minuta = 0:1!

Zápas začal šokem pro domácí tým, který inkasoval hned po rozehrávce. Dlouhý míč, Jasanský zpracuje a druhým dotekem míč uklidí za Poulovo záda. Domácí se nesložili a hnali se do útoku. Odměnou jim byla branka na 1:1, kterou vstřelil Sekera, když využil centru Vejdvody - běžela 14.minuta utkání. Do konce první půle si obě strany vypracovali několik slibných střeleckých příležitostí, ale bohužel pro diváky branka už nepadla.

 

 

 

Na vyrovnání zbylo málo času ...

Druhý poločas už oko diváka potěšil, protože se hrál důrazný útočný fotbal. V 60. minutě se opět trefil domácí Sekera, když si do vlastní brány srazil přízemní centr z levé strany. V 67. minutě bylo vyrovnáno, když si Vlček narazil a míč uklidil k bližší tyči - 2:2. V 74. minutě předvedl Jasanský reklamu na Nike, když přetažený centr z voleje uklidil přímo k tyči. V 81. minutě Jasanský dokonal hattrick, když povodil domácího obránce a následně překonal Poulu po čtvrté - 2:4. Domácí se ani v tuto chvíli nevzdali a bojovali. Odměna byla sladká. V 86. minutě Anderle starší ukázal svůj důraz a uklidil míč do branky, tomu předcházela střela do břevna. Hosté si výhru vzít nenchali a zápas dohráli na jistotu.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh
Erik Poula (brankář domácí): Zápas byl reklamou na fotbal. Kluci si sáhli na dno svých sil. Opět nás srazily obrovské chyby, po kterých hosté vstřelili potřebné góly. Myslím si, že prohrát jsme si určitě nezasloužili. Musíme zvednout hlavy a i v dalších zápasech bojovat jako dnes. Musíme začít sbírat body.




Sestavy


FK Nová Ves - Brloh
E. Poula [-] - R. Chmelař [-] , O. Švarc [-] , M. Fober [-] (62. S. Smieško [-] ) , J. Brych [-] - M. Tejko [-] (84. T. Hüttner [-] ) , J. Vlček [-] , J. Anderle st. [-] , J. Anderle ml. [-] - M. Sekera [-] , J. Vejvoda [-]

TJ Malše Roudné B
L. Koranda [-] - M. Lerch [-] , A. Trejbal [-] , F. Vávra [-] , J. Vogl [-] - J. Rezek [-] , M. Bartizal [-] , F. Řehák [-] , P. Turek [-] - M. Jasanský [-] , T. Trněný [-]

Hráči zápasu: J. Vlček , J. Anderle st. - M. Jasanský .
Místo: Nová Ves.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.