0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velešín vyloupil J. Hradec "B"


Branky


0

Nejtěsnějším možným rozdílem vyhrál Velešín v Jindřichově Hradci. O jedinou branku se již v 10.minutě postaral velešínský Grznárik. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec dvakrát netrefil prázdnou bránu ...

Začátek zápasu patřil domácím. Výsledkem toho byla tutovka Beneše, před kterým zívala prázdná brána, bohužel pro Hradec domácího hráče zradil terén a šancí pohrdl. Platilo známe nedáš dostaneš. Hned za dvě minuty domácí udělali hrubou chybu při vhazování autu a hostující Grznárik vyrazil do samostatného úniku, který proměnil. Domácí se snažili o vyrovnání. Nejblíže k němu měl domácí Grošek, který přestřelil odkrytou Kothánkovu bránu. Další domácí šanci měl Blažek, ale jeho střela po odraženém míči si cestu do velešínské branky nenašla. Hosté se taktéž dostali do zakončení, ale stejně jako domácí bez gólového efektu. Do poločasové pauzy šli veselejší hráči Velešína.

 

 

 

Poločas patřil brankářům ...

Úvod druhé půle jasně naznačil, že hosté budou čekat na brejkové situace. Domácím dělalo problém dostat se do soupeřovo šestnáctky. Velešínským jejich hra vycházela, protože se dostali okolo 60. minuty do dvou vyložených šancí, ale jak trefně popsal velešínský trenér ve svém ohlasu, tak s využíváním šancí si hosté netykají. Nutno podotknout, že v domácí brance opět předváděl skvělý výkon domácí brankář Rešl. Nevyužité šance mohli hosty mrzet, ale naštěstí pro ně, domácí na tom byli s proměňováním ještě hůře. V 75. minutě měl nejblíže k vyrovnání Blažek, ale z přímého kopu trefil pouze tyč. V 85. minutě měl Hradec poslední náznak na vyrovnání, ale Kothánek svým vyběhnutím zmařil šanci Votavovi. 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910 B
Lukáš Rešl (brankář J. Hradce "B"): Chtěli jsme doma vyhrát. Následující zápas totiž možná nebudeme ani v 11 lidech. Dorost hraje ve stejný čas na SKP ČB, což je problém, protože my spoustu kluků zapojujeme do soutěže, aby byli připravený na přechod mezi muže pro náš A tým.

FC Velešín
Stanislav Kysela (trenér Velešína): Hradec dvě stoprocentní šance , jedna tyč, žádný gól. Velešín : pět vyložených šancí, jedna tyč , jeden gól. Tak se dá popsat ve hře poměrně vyrovnané utkání. Domácí své dvě tutovky promrhali v první půli. V druhém poločase jsme hru kontrolovali a přidali tři šance Kollara, Fišera a tyč Severy, ale bez gólového efektu. Hradečtí kontrovali tyčkou po trestném kopu. Mladičký celek domácích mne příjemně překvapil snahou o rychlý kombinační fotbal.



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910 B
L. Rešl [-] - J. Rejthar [-] , O. Blažek [-] , D. Cettl [-] , F. Grošek [-] - P. Völfel [-] , J. Beneš [-] , K. Voldán [-] , M. Völfel [-] - P. Šuba [-] , F. Votava [-]

FC Velešín
J. Kothánek [-] - M. Opekar [-] , J. Zatloukal [-] , J. Severa [-] , T. Jirský [-] - F. Kukačka [-] , M. Kollár [-] , P. Fišer [-] , F. Zimek [-] - J. Grznárik [-] , D. Petr [-]

ŽK: 66. J. Rejthar - 85. D. Petr .
Hráči zápasu: M. Opekar .
Místo: Tyršův st..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.