3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní doma za tři body


Branky


0

Domácí fotbalisté porazili oslabené Hrdějovice zcela po zásluze. Vše načal domácí Weinhard a střelecky uzavřel žolík Rafael.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se podařilo na svého soupeře vletět od úvodních minut. Domácí tým byl dravější a více agresivnější než soupeř z Hrdějovic. Domácím se v úvodní půl hodině nedařilo vstřelil tolik tíženou úvodní branku zápasu. Až do 32.minuty, kdy přebral na půlce míč Weinhard, obešel dva protihráče a lobem za malým vápnem otevřel skóre zápasu. Domácí zahrávali sérii rohů, ale žádnou větší šanci si z nich vypracovat nedokázali. Další tutovky Weinharda, Homera a Sikuty brankou neskončily. Ve 35.minutě domácí Sikuta napřáhl z dobrých 30m ke střele, která skončila na břevně hrdějovické branky. Branku na 2:0 mohl ve 42.minutě přidat Homer, ale nedokázal využít dobré práce Ginzela ml. na levé straně a ním předložený míč napálil pouze do hrdějovického obránce. Domácí se dočkali ve 45.minutě, když Soukup kvalitně rozehrál rohový kop, který využil ke skórování na zadní tyči Sukdolák.

 

Ve druhém poločase už domácí tým nepředváděl takový koncert, ale bohatě mu to stačilo, protože hostům z Hrdějovic nevycházelo naprosto nic. Na další branku domácí publikum čekalo až do 73.minuty, kdy se trefil střídající Rafael, který využil kolmice Kotlára a zkušeně obstřelil brankáře Trčku – 3:0. Domácí kontrolovali hru a v závěru mohli ještě skóre navýšit, ale Homer svůj lob namířil vedle branky.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (záložník Větřní): Utkání proběhlo v jasné režii domácích. Chtěl bych pochválit všechny hráče, všichni bojovali a měli velkou chuť doma konečně vyhrát. Pro nás je to důležité vítězství a doufám, že na to navážeme i v dalších zápasech. Konečně jsme potěšili i diváky, padaly hezké branky a k vidění byly i hezké fotbalové akce.

TJ Slavoj Hrdějovice
Jakub Novák (obránce Hrdějovice): "Soupeř byl ve všech směrech lepší, vyhrát si rozhodně zasloužili. My musíme zvednout hlavu a na poslední zápasy zapomenout."



Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - J. Sukdolák [-] (77. J. Dušek [-] ) , Z. Ginzel [-] , Z. Ginzel ml. [-] (63. M. Přibyl [-] ) , O. Dvořáček [-] - R. Radykhovskyy [-] (88. M. Votýpka [-] ) , R. Weinhard [-] (57. Š. Rafael [-] ) , P. Sikuta [-] , M. Kotlár I. [-] - M. Homer [-] , R. Soukup [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
P. Trčka [-] - M. Kudrle [-] , J. Turek [-] , J. Fajtl [-] , M. Severa [-] - M. Sloup [-] , V. Kučera [-] (80. M. Nálevka [-] ) , P. Kukačka [-] , M. Netočný [-] - D. Pešek [-] (67. A. Pražský [-] ) , M. Tomka [-] (72. M. Hazmuka [-] )

ŽK: 62. Z. Ginzel ml. , 70. R. Soukup .
Hráči zápasu: R. Weinhard , J. Sukdolák , M. Kotlár I. .
Místo: Větřní.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.