Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

D. Voda doma rozstřílela Novou Ves - Brloh!


Branky


0

Kanára odvrátil jediným zásahem hostující Anderle. Dobrá Voda hru kontrolovala a po zásluze si připsala tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrovodských patnáct minut spánku ...

Úvod zápasu patřil překvapivě hostujícím hráčům, kteří byli více u míče. Domácím se nedařila rozehrávka a celkově hra postrádala kvalitu. Po patnácti minutách hry se karta obrátila a domácí přitvrdili. Ve 20. minutě otevřel skóre domácí Šafránek, který hostujícího brankáře Poulu překonal střelou zpoza vápna. Domácí přikovali Novou Ves na jejich půlku a byla jen otázka času, kdy přijdou další trefy. Ve 36. minutě se domácí dočkali, když se po samostatné akci od půlky hřiště trefil Šteyer. Hned za dvě minuty bylo hostům ještě hůře, protože na 3:0 zvýšil Dráb. Třetí branka potěšila oko diváka - Novotný vybojoval míč, posunul ho na Hanouska, který našel po lajně nabíhajícího Bartoše, který míč zatáhl do vápna a vybídl ke skórování Drába.

 

 

 

Kanára odvrátil Anderle ...

 Druhá půle začala, tak jak skončila ta první, tedy tlakem domácího celku. Hostům se toho moc nedařilo. V 57. minutě Na 4:0 zvyšoval po pěkné kombinační akci opět Šteyer. Domácím to stále nestačilo a snažili se nasypat co nejvíce branek. "Bůra“ v Poulovo síti se domácí dočkali v 77. minutě, kdy se hlavou trefil Hanzal. Za pět minut přidal Hanzal další branku a opět hlavou – 6:0! Další šance domácích zůstaly nevyužity. Za zmínku stojí ještě Arnoldem nastřelená tyčka. Hosté se v 85. minutě dočkali čestného úspěchu, když se trefil Anderle ml., kterému nahrál Vlček.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Jaroslav Rambousek (trenér domácích): Zápas jsme měli pod kontrolou, i když prvních patnáct minut jsme byli trošku pasivní. Pak jsme se dostali do hry a do konce poločasu vstřelili tři branky. Druhou půli jsme hru kontrolovali a přidali další góly. Zaslouženě jsme vyhráli.

FK Nová Ves - Brloh
Erik Poula (brankář Nová Ves/Brloh): Nedokázali jsme navázat na výkon z domácího zápasu proti Roudnému. Dobrá Voda nás pustila ke slovu jen v úvodu zápasu, a to díky nepřesnostem v její hře. Pak se hra zcela otočila a kluci byli všude pozdě. Domácí vyhráli zaslouženě a my odjíždíme opět s prázdnou.



Sestavy


SK Dobrá Voda
T. Růna [-] - J. Hanousek [-] , J. Baštář [-] (84. J. Šedivý [-] ) , A. Arnold [-] , J. Peleška [-] - T. Bartoš [-] (57. O. Zavřel [-] ) , C. Novotný [-] , F. Šafránek [-] (72. P. Smejkal [-] ) , J. Dráb [-] - P. Šteyer [-] , R. Hanzal [-]

FK Nová Ves - Brloh
E. Poula [-] - J. Anderle ml. [-] , O. Švarc [-] , R. Chmelař [-] (63. R. Klein [-] ) , J. Brych [-] - S. Smieško [-] , M. Tejko [-] , J. Vlček [-] , M. Sekera [-] - J. Anderle st. [-] , J. Vejvoda [-]

ŽK: 25. S. Smieško , 70. J. Vejvoda .
Hráči zápasu: P. Šteyer , R. Hanzal , A. Arnold .
Místo: D.Voda.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.