T. Tauber 43. (p.)
O. Jánošík 77.
2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 10:15

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První bod pro Novou Ves


Branky


43. T. Tauber (p.) , 77. O. Jánošík - 57. M. Sekera , 79. M. Fober
0

V tomto kole přivítala Lokomotiva České Budějovice na svém hřišti poslední Novou Ves. Lokomotiva dvakrát vedla, ale svého soupeře nechala dvakrát vyrovnat. Nová Ves si tak do tabulky připsala první letošní bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta v závěru poločasu...

Od úvodních minut měli míč na svých kopačkách více hráči Lokomotivy, ale jejich herní převaha postrádala více pohybu, kterým by dokázali překonat houževnatě bránící Novou Ves. První větší šance zápasu přišla až zhruba ve 30. minutě, kdy z dobře zahraného rohového kopu hlavičkoval Nechuta, ale gólman Nové Vsi Poula jeho pokus zlikvidoval. Gólu do sítě hostů se příznivci domácích dočkali ve 43. minutě. Hostek postupoval sám ze strany na brankáře Poulu, ten ho podrazil skluzem a sudí nařídil pokutový kop. Míč si na značku penaltového puntíku postavil Tauber a s přehledem proměnil. Do šaten šli tedy spokojenější domácí, kteří měli na své straně těsné vedení 1:0.

Nová Ves zvládla vyrovnat...

Nová Ves ve druhém poločase trochu upustila od urputné obrany a začala hrát aktivněji i směrem dopředu. Odměnou jim byla vyrovnávací branka z 55. minuty. O tu se postaral střelou na přední tyč Sekera. Po obdrženém gólu domácí nejspíše zjistili, že už se opět hraje a nejsou v šatně a svého soupeře zatlačili. Výsledkem bylo několik dobrých střel a závarů před brankou Nové Vsi, nejvýraznější z nich bylo asi břevno Taubera. V 77. minutě se trefila nová akvizice v dresu Lokády Jánošík a strhl tak vedení zpět na stranu domácích. Když už to vypadalo, že Lokomotiva dotáhne zápase do zdárného závěru a připíše si tři body, přišlo v 79. minutě znovu vyrovnání. Po chybě domácí obrany se dostali hosté do brejku a natřikrát dokázali dostat balón do sítě, mezi střelce se zapsal Fober. Lokomotiva se v posledních minutách ještě snažila, ale na tři body už nedosáhla.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB
Ondřej Zajíček: Přes veškerá upozornění a pobídky jsme stejně nejspíše v hlavách měli fakt, že hrajeme s posledním týmem a náš výkon v první půli tomu také odpovídal. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že prostě musíme přidat a urvat tři body. Bohužel jsme svými chybami nechali soupeře dvakrát vyrovnat a uhráli tak pouze bod. Pro nás jasná ztráta.




Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
L. Kuruc [-] - Z. Gregor [-] (17. F. Ohrazda [-] ) , M. Pleskač [-] (46. L. Nebor [-] ) , J. Hruška [-] , P. Kamiš [-] - S. Nechuta [-] , O. Zajíček [-] , D. Kocar [-] , T. Tauber [-] - D. Hostek [-] , O. Jánošík [-]

FK Nová Ves - Brloh
E. Poula [-] - O. Švarc [-] , J. Anderle ml. [-] , J. Brych [-] - M. Fober [-] , T. Hüttner [-] (88. J. Bárta [-] ) , M. Sekera [-] , J. Anderle st. [-] , J. Vlček [-] - J. Postl [-] (46. Z. Sekera [-] ) , J. Pouzar [-]

ŽK: 21. O. Jánošík , 89. S. Nechuta - 42. E. Poula , 72. M. Fober , 89. J. Bárta .
Hráči zápasu: T. Tauber , O. Jánošík - M. Fober , M. Sekera .
Místo: Loko ČB. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - Jzugrafov Svyatoslav, Vejčík Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.