3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice odjely z Roudného bez bodu


Branky


26. J. Rezek , 57. P. Turek , 70. F. Řehák
0

 

Rezerva Roudného v tomto kole přivítala na svém hřišti nováčka soutěže Ledenice. Domácí neponechali nic náhodě a třemi góly rozhodli o svém vítězství 3:0.

 

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roudné šlo v prvním poločase do vedení...

Nováček soutěže Ledenice jel do Roudného určitě povzbuzen vítězství nad Kaplicí v minulém kole a i o tomto víkendu jistě pomýšleli ledeničtí na nějaký ten bodový zisk. Naproti tomu Roudné určitě chtělo odčinit vysokou porážku na půdě Jindřichova Hradce. Domácí se na svého soupeře dobře připravili a nic nepodcenili. V úvodu poločasu se oba týmy spíše oťukávaly. Ve 27. minutě však již Roudné udeřilo. Hostujícího gólmana Mičana překonal Jan Rezek a stanovil tak poločasové vedení svého týmu 1:0. Ve zbylých minutách prvního poločasu se už ani jeden z týmu prosadit nedokázal a s těsným vedením tak odcházeli do šaten spokojenější domácí.

Domácí přidali dvě gólové pojistky...

Po zhruba deseti minutách druhého poločasu šli domácí do dvougólového trháku, když se v 57. minutě trefil Pavel Turek a s hosty začínalo být opravdu zle. Pokud chtěly Ledenice se stavem zápasu ještě něco udělat, musela by nejlépe přijít gólová odpověď. Nic takového se však nekonalo. Naopak domácí přidali pomyslný třetí hřebíček do rakve svého soupeře. V 70. minutě dokázal hostujícího gólmana potřetí překonat roudenský Filip Řehák a bylo definitivně rozhodnuto o tom, kdo získá tři body a komu zbudou pouze oči pro pláč. Na Ledenice čeká v příštím kole další tvrdý oříšek, tentokrát v podobě vedoucího celku, kterým je Dobrá Voda. Uvidíme, jestli se jim podaří překvapení v podobě bodového zisku.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
L. Koranda [-] - F. Vávra [-] (74. C. Silva [-] ) , J. Rezek [-] , F. Matoušek [-] , J. Vogl [-] , M. Lerch [-] , P. Turek [-] (82. D. Samek [-] ) - F. Král [-] (58. M. Vlk [-] ) , A. Trejbal [-] (82. M. Otepka [-] ) - F. Řehák [-] (64. D. Rottenborn [-] ) , D. Chytrý [-]

TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] - M. Hladík [-] , J. Pavlík [-] - T. Hrubý [-] , J. Fencl [-] , J. Princl [-] (60. L. Herda [-] ) , M. Volf [-] - M. Bez [-] , J. Kaňka [-] (88. K. Havelka [-] ) , M. Kadlec [-] , F. Benhák [-]

ŽK: 19. F. Vávra , 28. F. Řehák , 77. F. Matoušek , 90. J. Rezek - 9. F. Benhák , 25. J. Princl , 56. J. Fencl , 68. M. Hladík .
Hráči zápasu: P. Turek , F. Řehák , J. Rezek .
Místo: Roudné. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kroutl Vít - Tauber Lukáš, Zabilka Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.