0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další bodík pro Novou Ves


Branky


0

Po remíze s Lokomotivou v minulém kole, dokázala Nová Ves získat jeden bod i na domácí půdě, tentokrát proti Hrdějovicím.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plno soubojů a šancí...

S jiným cílem, než odčinit domácí porážku z minulého kola určitě Hrdějovice do Nové Vsi neodjížděly. Na hřišti papírově slabšího soupeře chtěli hosté získat nelépe tři body. Ale jak už to tak bývá, Nová Ves na své půdě nedá nikdy nikomu nic zadarmo a nejinak tomu bylo i v tomto zápase. Utkání nabídlo plno osobních a vzdušných soubojů, jak už je na malém hřišti domácích zvykem. Navrch měli tedy od úvodních minut především fyzicky zdatnější hráči. Nechyběly však ani šance, a to na obou stranách hřiště. Zatímco hosty trápila koncovka, tak domácí přiváděl takřka k šílenství svými skvělými zákroky gólman Spěvák a hlavně i díky němu tedy skončil první poločas stejným výsledkem jakým i začal, tedy remízou 0:0.

Ani ve druhé půli se diváci gólu nedočkali...

Druhý poločas probíhal podobně jako ten první. Opět byla hra plná osobních soubojů a ani ve druhé pětačtyřicetiminutovce nechybělo několik povedených gólových akcí, které však gólem neskončily. Hosté jakoby měli zvlhlý střelecký prach a trápili se v zakončení. Naštěstí pro ně, v jejich bráně kraloval nepřekonatelný Spěvák, který byl neprostupný jako zeď a domácí útočníci nedokázali najít způsob, jakým dostat míč za jeho záda. Ani druhý poločas tedy žádnou branku nepřinesl a oba celky se rozešly remízou 0:0. Pro domácí určitě cenný bod. Pro hosty spíše zklamání, ale alespoň neodjeli domů s prázdnou, bod z venku se určitě počítá.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Hrdějovice
Jakub Novák: Zápasy zde pro nás bývají vždy těžké, a proto jsme nechtěli soupeře podcenit, i když jejich pozice v tabulce nám byla všem známá. Z výsledku jsme jak zklamáni, tak spokojeni, alespoň jsme domů neodjeli s prázdnou. Největší podíl na tomto výsledku má náš gólman Robert Spěvák, který chytal tak, jak ho známe.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh
E. Poula [-] - J. Anderle ml. [-] , M. Fober [-] , O. Švarc [-] , R. Chmelař [-] (67. S. Smieško [-] ) - J. Anderle st. [-] , J. Vlček [-] , M. Sekera [-] - J. Pouzar [-] , J. Postl [-] (78. M. Tejko [-] ) , T. Hüttner [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - J. Turek [-] , M. Sloup [-] , M. Kudrle [-] , L. Bohatý [-] (90. M. Kotlas [-] ) , M. Severa [-] - M. Netočný [-] , P. Kukačka [-] , L. Kučera [-] - J. Jordán [-] , A. Pražský [-] (46. J. Suchan [-] )

ŽK: 34. M. Fober .
Hráči zápasu: R. Spěvák .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kříž Karel - Hanes Tomáš, Ernst Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.