0:5
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdějovice dostaly od Ševětínu bůra!


Branky


0

Po porážce v minulém kole na hřišti Lokomotivy nebyl ani tento víkend pro Hrdějovice úspěšný, tentokrát je doma deklasoval Ševětín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrá obrana domácích...

Domácí měli po nepovedeném utkání s českobudějovickou Lokomotivou v tomto zápasu určitě co napravovat, ale proti Ševětínu, který na podzim hraje v opravdu dobré formě, je nečekalo vůbec nic lehkého, což se také nakonec potvrdilo. Od úvodních minut prvního poločasu byli aktivnějším týmem, co se týče ofenzívy, hosté ze Ševětína. Jejich útočná snaha však většinou končila na pevné obraně domácího týmu, přes kterou se hostům nedařilo pronikat. To se jim nakonec povedlo až ve 43. minutě, kdy svým dobrým napadáním vybojoval míč Kupec, přihrávkou oslovil Radima Novotného, který dokázal překonat gólmana domácích Spěváka a rozradostnit tak své spoluhráče, 0:1 pro Ševětín. Do šaten tak šli spokojenější hosté, kteří měli na své straně jednogólové vedení.

Ševětín se rozstřílel...

Úvod druhého poločasu patřil opět hostům a tentokrát jim to netrvalo ani moc dlouho a dokázali navýšit své vedení. V 52. minutě poslal Matoušek dlouhý pas na nabíhajícího Hindyho, kterého zastavila domácí obrana až v pokutovém území a to pouze za cenu faulu. Rozhodčí tedy nařídil pokutový kop. Míč si na značku penaltového puntíku postavil tradiční exekutor v ševětínském dresu Kupec a proměnil, 0:2. V 68. minutě musel Spěvák lovit míč ze své sítě potřetí. Po chybě, které se dopustila domácí obrana, se míče zmocnil Petr Novotný a povedenou střelou se i on zapsal mezi gólové střelce utkání. V 74. minutě přišla další pohroma pro domácí, tentokrát v podobě červené karty, kterou viděl od sudího Kukačka. Trenér Ševětína poslal na hřiště čerstvého Klapuše a ten se mu za to odměnila dvěma gólovými přihrávkami. Tu první zužitkoval v 80. minutě Radim Novotný a zaznamenal tak svou druhou branku v utkání. A střelcem pátého gólu byl o minutu později Jaroslav Havlíček. Ševětín tedy nakonec svého soupeře přejel poměrně značným rozdílem.



Ohlasy k zápasu



SK Ševětín
Jiří Orlíček (trenér): V prvním poločase jsme se nemohli prosadit přes bránící Hrdějovice. Až ve 43. minutě dobře napadal Kupec domácího hráče, vybojoval míč a přihrál Radimovi Novotnému na první branku. Ve druhém poločase vyslal Matoušek křížným pasem dopředu Hindyho, který byl ve vápně faulován a Kupec z penalty navýšil naše vedení. V 68. minutě chybovala domácí obrana a Petr Novotný střelou zvýšil na 0:3. V 74. minutě byl domácím vyloučen hráč. Střídající Klapuš připravil další dvě branky pro Radima Novotného a Havlíčka. S druhým poločasem jsem spokojen.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - M. Sloup [-] , M. Kudrle [-] , L. Bohatý [-] (76. Z. Filípek [-] ) - M. Netočný [-] , J. Fajtl [-] , L. Kučera [-] (56. J. Suchan [-] ) , J. Koutský [-] , P. Kukačka [-] - J. Jordán [-] , A. Pražský [-] (46. M. Severa [-] )

SK Ševětín
J. Černý [-] - Z. Sváta [-] , M. Hanousek [-] , A. Matoušek [-] , R. Ludvík [-] - L. Kupec [-] , T. Hindy [-] (67. D. Klapuš [-] ) , D. Ardamica [-] (61. P. Mohamed [-] ) , P. Novotný [-] - J. Havlíček [-] (82. V. Šíma [-] ) , R. Novotný [-] (86. V. Chalupa [-] )

ŽK: 50. P. Kukačka , 52. R. Spěvák , 65. J. Suchan . ČK: 72. P. Kukačka .
Hráči zápasu: P. Novotný , J. Havlíček , R. Novotný , L. Kupec .
Místo: Hrdějovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Tauber Lukáš - Crkva Robert, Jzugrafov Svyatoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.