3:2
(1:0)
68. M. Bez
87. M. Bez
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:15

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice v závěru mocně dotahovaly, vyrovnat však už nestihly!


Branky


17. J. Květoun , 54. S. Nechuta , 63. O. Jánošík - 68. M. Bez , 87. M. Bez
0

V tomto kole přivítala českobudějovická Lokomotiva na svém hřišti Ledenice. Domácí si vypracovali tříbrankové vedení, ale v závěru měli co dělat, aby o něj nepřišli.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Květoun poslal Lokomotivu do vedení...

Ledenice v minulém kole podlehli na domácím hřišti favorizované Slávii v poměru 0:3 a Lokomotiva si přivezla bod z Jidřichova Hradce za remízu 1:1. Oba týmy tedy určitě chtěly bodovat v tomto kole naplno. Více patrné to však bylo z herního projevu Slávie, která se ujala v sedmnácté minutě vedení, o které se svou trefou postaral Jan Květoun. Na dlouhou dobu to byla branka jediná. V dalších minutách první pětačtyřicetiminutovky se totiž už diváci žádného dalšího gólu ani na jedné straně hřiště nedočkali a do šaten si tak odnášeli těsné jednobrankové vedení domácí.

Domácí šli do třígólového trháku...

To čeho se diváci nedočkali v poločase prvním, přišlo v průběhu toho druhého. Hned v 54. minutě druhého dějství se o druhou branku do sítě Ledenic postaral Stanislav Nechuta a navýšil tak vedení Lokomotivy už na 2:0. To však ještě nebyla ze strany domácích vše. Za dalších devět minut rozvlnil síť za zády gólmana Mičana potřetí v zápase Ondřej Jánošík a o osudu utkání se zdálo být rozhodnuto. S tím se však hosté z Ledenic nehodlali smířit. V 68. minutě si vzal slovo Michal Bez a svým gólem na 3:1 vykřesal pro hosty ještě jiskřičku naděje. Ta se rozhořela ještě více v 87. minutě a na svědomí to měl znovu Michal Bez, který svým druhým gólem v utkání snižoval už jen na rozdíl jedné branky, a domácí se začali strachovat o tři body. Nakonec už však své vedení dokázali uhájit až do závěrečného hvizdu a po celkem hektických posledních minutách zápasu mohli slavit další domácí tři body.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
L. Kuruc [-] - P. Kamiš [-] , J. Hruška [-] , P. Křiváček [-] - T. Tauber [-] , S. Nechuta [-] , D. Kocar [-] , J. Květoun [-] - D. Hostek [-] (85. D. Malý [-] ) , L. Nebor [-] , O. Jánošík [-] (75. M. Pleskač [-] )

TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] - M. Hladík [-] , M. Kopáček [-] , J. Pavlík [-] - J. Fencl [-] , J. Princl [-] (58. M. Michner [-] ) , J. Fošum [-] (75. M. Volf [-] ) - F. Benhák [-] , J. Kaňka [-] (70. K. Havelka [-] ) , M. Kadlec [-] , M. Bez [-]

ŽK: 5. S. Nechuta , 61. T. Tauber - 29. F. Benhák , 36. J. Kaňka , 62. M. Hladík , 64. M. Kadlec . ČK: 78. M. Hladík .
Hráči zápasu: O. Jánošík , J. Květoun , S. Nechuta - M. Bez .
Místo: Loko ČB. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vítek Miroslav - Kroutl Vít, Slepička Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.