2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek ovládl derby


Branky


0

Osek loni zaznamenal nejvydařenější sezonu ve své historii. Na tu by samozřejmě chtěl navázat i letos, i přesto, že před letošní sezonou  neprohlašuje vedení postupové anbice. Z klubu odešlo pár hráčů a na kvalitě kádrh se to s největší pravděpodobností podepíše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby mezi Osekem a Sedlicí bývá pro fanoušky obou celků velkým lákadlem. I tentokrát přišlo skoro 300 diváků, kteří sledovali urputný boj.

Domácí tým nastoupil ve viditelně omlazené sestavě, ale mimo jiné zůstaly i opory z minulé sezony, například Carda. Osek byl dle očekávání fotbalovějším týmem a to se projevilo ve 39. minutě, jenž se trefil nejmladší hráč na soupisce Oseku Sebastian Hosnedl.

Sedlice nechtěla body nechat svému soupeři zadarmo a do šancí se tlačila taky, avšak bez golového efektu. Domácí se naopak prosadili podruhé. Střelecky produktivní Carda skorovat nezapomněl a hned v prvním kole opět zamířil přesně.

Osek se příští kolo představí na půdě Dačic, což je pro tým ze Strakonicka vůbe nejdelší výprava.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Vladimír Uher (Osek): Zápas byl více než o fotbale o boji. První branku jsme vstřelili po zaváhání hostujícího brankáře a uklidňující branku po hlavičce Martina Cardy. Hosté nastřelili dvakrát tyč a byli po celý zápas nepříjemným, bojovným soupeřem.




Sestavy


TJ Osek
T. Hřebejk [-] - P. Rybák [-] , M. Krejčí [-] , M. Carda [-] , J. Baloušek [-] - K. Maroušek [-] , V. Dohonyi [-] (83. R. Kuneš [-] ) , L. Blažečka [-] , J. Kovárna [-] - V. Uher [-] , S. Hosnedl [-]

TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - V. Klíma [-] , J. Čabrádek [-] , J. Obleser [-] (83. J. Brož [-] ) , J. Němec [-] - F. Chytka [-] , S. Šteier [-] , M. Šrámek [-] , V. Šrámek [-] (49. M. Čapek [-] ) - M. Škulina [-] , D. Sandr [-] (66. P. Hornát [-] )

ŽK: 63. M. Šrámek . ČK: 83. F. Chytka .
Místo: Osek. Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.