0:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:30

5.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žebrák s přehledem vyzrál na Drozdov a nasázel mu šestku


Branky


21. M. Herejt , 27. A. Vokáč , 49. K. Vajs , 55. M. Herejt , 68. M. Fiala , 75. M. Herejt
8

Žebrák zvítězil zásluhou přesvědčivého výkonu s čistým kontem. Každý jejich útok byl nebezpečný, dlouhé míče za obranu, střídali líbivé kombinace. Drozdov propadl ve středu pole, převažovaly nepřesné přihrávky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná převaha hostujícího týmu

Ve 4. minutě zatáhl akci Herejt a zpětnou přihrávkou vybídl Vajse, jemuž tutovku vyrazil brankář Krafek. Po chvíli z úhlu D. Spousta zakončil v malém vápně, brankář opět vyrazil na roh. Ve 21. minutě se vznášel dlouhý pas, obránce promáchl a Herejt ze strany z 11 mretrů přes celou branku do kouta 0:1. Ve 27. minutě potěšila oko diváka nacvičená akce při rozehrání rohového kopu. Herejt míč pustil a A. Vokáč přesně k tyči 0:2. Hostující brankář zcela bez práce.

Bomba Herejta málem probourala náruč brankáře Krafka

Ve 46. minutě unikl do sóla Herejt, jeho bomba z 9 metrů málem probourala náruč brankáře. Ve 49. minutě se zrodila málo vídaná „hlavičkovaná“, kdy si sedm hráčů z obou týmů střídavě drželo míč ve vzduchu v pokutovém území až ze 7 metrů nekompromisní hlavičkou napnul síť Vajs 0:3. V 55. minutě hosté hlavičkový souboj se zadáky, vybíhající brankář netrefil míč a Herejt snadno do opuštěné branky 0:4. Teprve v 65. minutě V. Vodička zamířil do hostující branky a v malém vápně změnil pohotově směr Pichlík, brankář Kačírek byl dobře postavený. V 68. minutě Vajs připravil do strany a z úhlu propálil z úrovně penalty brankáře Fiala 0:5. V 75. minutě se nedohodli zadáci, přenechali míč pro Herejta, který v sólovém úniku se nemýlil 0:6. Ještě v závěru předvedl nádhernou individuální akci Vajs, pálil od břevna dolů.

U Drozdova nejlepší Voráček

U Žebráka nejlepší Herejt, Vajs, Žalud, A.Vokáč.

Reportáž ve spolupráci s panem Sýkorou.



Sestavy


TJ Drozdov
V. Krafek [-] - M. Pajer [-] , V. Štochl [-] (46. A. Vodička [-] ) , F. Kovařík [-] , F. Švarc [-] , A. Větrovský [-] (75. P. Jedlička [-] ) , V. Vodička [-] , P. Sládek [-] , J. Pichlík [-] , M. Spurný [-] (62. J. Kalina [-] ) , M. Voráček [-]

TJ Spartak TOS Žebrák
L. Kačírek [-] - K. Vajs [-] , D. Spousta [-] (75. J. Moška [-] ) , M. Fiala [-] , I. Kučera [-] (60. D. Černý [-] ) , M. Žalud [-] , M. Herejt [-] , A. Vokáč [-] , A. Procházka [-] , T. Kuník [-] , J. Novák [-]

ŽK: 57. A. Větrovský , 82. J. Kalina .
Hráči zápasu: M. Voráček - K. Vajs , M. Žalud , M. Herejt , A. Vokáč .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BIDŠOVSKÝ Pavel - PLECITÝ František, FRANC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Pavel Kratochvíl
Tip experta: remíza

Okresní derby, které skončí dělbou bodů. A i my si plichtu přejeme. (úsměv)

Tip: výhra hostů