3:6
(2:5)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 17:00

3.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína po devítigólové přestřelce bere tři body s Kunžakem


Branky


18. F. Fáber (p.) , 42. K. Vopravil , 82. M. Dvořák - 1. R. Chmátal , 20. S. Valek , 29. P. Kodada , 35. P. Kodada , 45. T. Štědrý , 90. S. Valek (p.)
28

Další zápas 3. kola Okresního přeboru nabídl parádní fotbalovou podívanou. Stará Hlína otevřela skóre hned v první minutě a vypadalo, že se diváci dočkají mnoha gólů a byla to pravda. O poločasovém skóre svítila na tabuli čísla 2:5. Starohlínští nakonec zvítězily 3:6 a po první porážce poprvé bodovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl na branky hodně bohatý

V sobotu 24. 8.zavítali fotbalisté FK Stará Hlína na fotbalové hřiště TJ Kunžak. Na velmi pěkně připraveném trávníku chtěli hosté odčinit porážku z minulého týdne. Tento „plán“ začali plnit dokonale, když hned v první minutě utkání vybojoval míč Tomáš Štědrý a krásnou nahrávkou uvolnil kapitána Radka Chmátala. Ten domácího brankáře Janáka překonal střelou mezi nohy a hostující celek se ujal jednobrankového vedení. Stará Hlína velmi dobře kombinovala a dostávala domácí hráče pod tlak. V 18. minutě zápasu však domácí hráč upadl v pokutovém území Staré Hlíny a rozhodčí nařídil (k údivu všech) penaltu. Tu bezpečně proměnil František Fáber a bylo srovnáno na 1:1. Fotbalisty Staré Hlíny však tato branka „nakopla“ ještě k větší aktivitě a již ve 20. minutě utkání se hostující mužstvo opět ujalo vedení. Mojmír Vonka vyslal kolmou přihrávkou do pokutového území Stanislava Valka a ten přízemní střelou na zadní tyč překonal domácího Janáka podruhé. Ve 29. minutě to bylo již 1:3. Po pěkné kombinaci Kadlece a Chmátala se k míči dostal opět Vonka a přesným lobem za obranu vybídl ke skórování zcela osamoceného Petra Kodadu, který obešel domácího brankáře Janáka a bez problémů skóroval. Petr Kodada se dostal k zakončení i ve 35. minutě, když zvyšoval už na 1:4! Stará Hlína předváděla ofenzivní fotbal plný krásných akcí, zapomněla však na domácího Karla Vopravila, který ve 42. minutě snížil na 4:2. Když už se zdálo, že rozhodčí první poločas ukončí, prolétl domácí obranou Chmátal a naservíroval míč do prázdné brány Tomáši Štědrému. První poločas tak skončil 2:5. 

Hosté si odvážejí všechny body z Kunžaku

Do druhé půle vstoupili lépe domácí, když se aktivní hrou snažili s nepříznivým výsledem ještě něco udělat. Po několika minutách ale jejich „nadšení“ opadlo a Stará Hlína opět určovala tempo zápasu. Hrál se oboustranně rychlý a pohledný fotbal, hostující fotbalisté si však pečlivě hlídali své tříbrankové vedení. V 82. minutě zahrozil ještě domácí Michal Dvořák, který snížil na 3:5, ale to bylo ze strany domácích vše. Hostující hráči žádné překvapení nepřipustili a když byl v 89. minutě faulován v pokutovém území Benda, čekal diváky ještě pokutový kop. K míči se postavil Stanislav Valek a nekompromisní střelou do horního roku pečetil výhru Staré Hlíny v poměru 3:6. Tímto výsledkem také celé utkání skončilo. Obě mužstva předváděla po celý zápas pohledný a kombinační fotbal plný krásných akcí. Celkově dobrý dojem z fotbalového (fair play) utkání tak trochu kazí jen oficiální nominace rozhodčích; patrně by - v duchu fair play - nemělo docházet k tomu, aby byl k utkání delegován (jako rozhodčí) otec domácího brankáře (Pavel Janák). Zcela zbytečně tak během fotbalového utkání dochází ke „střetu zájmů“, což se v daném případě promítlo neslušným vyjadřováním na adresu hostujících hráčů. V příštím kole přivítá FK Stará Hlína na svém hřišti fotbalisty SK Popelín.

Autor: FK Stará Hlína



Sestavy


TJ Kunžak
P. Janák [-] - Z. Eichler [-] (45. M. Dvořák [-] ) , K. Winkler [-] , P. Němec [-] , M. Fiža [-] (23. M. Král [-] ) , K. Vopravil [-] (75. L. Jirků [-] ) , F. Kopřiva [-] , A. Terš [-] (59. O. Beran [-] ) , F. Fáber [-] , D. Karpíšek [-] , V. Rejžek [-] (80. J. Süssenbeck [-] )

FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - J. Meškan [-] , S. Kadlec [-] (55. M. Benda [-] ) , J. Hrbek [-] , P. Šauer [-] - R. Chmátal [-] , M. Šauer [-] , M. Vonka [-] , S. Valek [-] - P. Kodada [-] (65. Z. Hrabal [-] ) , T. Štědrý [-] (75. P. Dolejší [-] )

ŽK: 25. F. Fáber , 90. D. Karpíšek - 90. J. Hrbek .
Hráči zápasu: S. Valek , P. Kodada .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: MAŇHAL ING. Jan - LOULA Vladimír, JANÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Hlína mě v televizním utkání hodně zklamala a jelikož Kunžak má kvalitního brankáře a dobré útočníky, tak tipuji výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Fotograf, Zpravodaj, Fanoušek - SK Popelín 1932 | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů