5:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 15:00

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Cerekev si poradila s Žirovnicí


Branky


48. M. Kůta , 51. J. Havel , 57. M. Duba , 60. M. Duba , 66. Š. Filsoch - 89. M. Pokorný
20

V Horní Cerekvi proti sobě nastoupili dva ambiciózní soupeři, kteří se ale momentálně pohybují ve spodní části tabulky. Jak Cerekev tak béčko Žirovnice potřebují každý bod jako sůl a proto se očekával tuhý a vyrovnaný souboj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z převahy domácí nic nevytěžili

Od začátku utkání měla Horní Cerekev převahu, dobře kombinovala a soupeře téměř nepouštěla na dostřel svatyně Chadima. Jak už to však v zápasech Cerekve bývá zvykem, šancí si cerekvičtí dokáží vypracovat nespočet, ale s jejich proměňováním jsou jaksi naštíru. Tak tomu bylo i tentokrát. Na nepřesnou mušku či hostujícího gólmana Koláře postupně narazili: Koten, Kůta, Serbus, Suchý či Duba, a tak se paradoxně mohlo měnit skóre na druhé straně. Pokorného šanci však zmařil výborně Chadim a střela O. Doležala minula jen o pár centimetrů branku domácích. Poločas tak skončil bez branek, což vzhledem k průběhu mohlo mrzet především domácí borce.

Nástup do druhého poločasu rozhodl

Co se nepodařilo domácím v prvním poločase, to si vynahradili hned ze začátku toho druhého. Ve 48. minutě po pěkné kombinaci a následném samostatném úniku uklidil míč za záda Koláře M. Kůta. V 50. minutě sice předvedl Kolář bravurní zákrok po střele P. Chadima, ale při následném rohu byl již hostující gólman bezmocný. To si na prudký centr Suchého naskočil předstoper J. Havel a uklidil míč za záda bezmocného Koláře – 2:0.  Poté si vzal slovo Martin Duba a jeho dvě střely z bezprostřední blízkosti znamenaly zvýšení náskoku už na 4:0. Pomyslného „bůra“ obdržela Žirovnice v 66. minutě, kdy se po samostatném úniku dokázal nadvakrát prosadit domácí Filsoch. Zápas se posléze víceméně dohrával. Cerekev v poklidu kombinovala a vytvářela si vtipnými kombinacemi jednu šanci za druhou. Branku však již nepřidala a naopak z ojedinělé akce inkasovala, když se v 89. minutě prosadil tradiční žirovnický kanonýr P. Pokorný. Horní Cerekev byla po celé utkání lepším týmem a jen díky hostujícímu brankáři a laxnosti v zakončení domácích, udrželi žirovničtí výsledek ještě relativně v přijatelných mezích.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Jakub Havel (hráč): Dnes jsme předvedli pohledný útočný fotbal. Vyvarovali jsme se chyb v defenzívě a zřejmě zaslouženě jsme vyhráli. Škoda našich dalších neproměněných šancí…

FC Slavoj Žirovnice B
Roman Bártů (hráč): V prvním poločase jsme si vytvořili pár slušných šancí, bohužel bez gólů. Vstup do druhé půle byl z naší strany odevzdaný. Po dvou obdržených gólech sme přestali hrát a soupeř se dostal na koně začali do nás bušit za všech stran a nandali nám na cestu bura. Teď si musíme všichni sáhnout do svého svědomí a začít tomu fotbalu dávat víc a po té snad přestaneme být týmem na kterém si všichni vylepšují v Poutník lize skóre.



Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - J. Serbus [-] , J. Havel [-] , M. Brada [-] , T. Podařil [-] , M. Kůta [-] , P. Chadim [-] , H. Novák [-] (46. Š. Filsoch [-] ) , L. Suchý [-] , J. Koten [-] , M. Duba [-]

FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - J. Metlička [-] , D. Kuš [-] , P. Rysl [-] , V. Rušil [-] - O. Doležal [-] , M. Jirsa [-] (64. L. Severa [-] ) , T. Houška [-] , M. Rušil [-] - M. Pokorný [-] , J. Mach [-] (50. T. Severa [-] ) -

ŽK: 45. J. Havel - 57. O. Doležal .
Hráči zápasu: J. Havel , M. Duba .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TŮMA Petr - OŠANEC Jan (N), SEVERA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Martin Drdla

Expert: Martin Drdla
Tip experta: výhra domácích

Béčko Žirovnice dostává hodně gólů a z Horní Cerekve odjede bez bodu.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích