Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 16:00

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Horní Cerekvi!


Branky


22

Domácím se v posledních zápasech nedařilo, navíc inkasovali příliš mnoho laciných gólů. Nelichotivou bilanci chtěli napravit proti rezervě Kamenice. Hrálo se utkání nadstandardní kvality. Domácí i hosté hráli dobře a k vidění bylo hodně možností

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová divočina v první půli

Nejprve J. Strašík ukázal důraz ve vápně a poslal hosty do vedení. O chvíli později hostující Houser poslal Kamenici do dvoubrankového vedení. Když ve dvacáté minutě unikl J. Houser a přidal třetí branku hostů, mohlo se zdát, že je po zápase. Cerekvičtí po této sprše zapnuli, vynutili si územní převahu, která ale k úspěchu nevedla. Naopak hosté znovu vyrazili do rychlého protiútoku a J. Houser si opět věděl rady. Hrozivé skóre zmírnil M. Brada, když prudkým centrem přinutil hostujícího zadáka zavěsit do vlastní sítě.

Divoká přestřelka pokračovala ve 24. minutě. J. Havel vyslal M. Kůtu do samostatného nájezdu, ten obešel i D. Macháčka a pohodlně snížil. Místo vyrovnání ale znovu totálně zaspala domácí obrana a tradiční střelec kamenického áčka J. Houser ukázal své přednosti i v dresu rezervy, když zkompletoval hattrick. Pytel s brankami se ale sypal dál. Poctivá domácí kombinace vyústila v přesnou střelu P. Chadima z levé strany a bylo to znovu o jeden gól.

Po vyrovnání tahali za delší konec znovu hosté

Co se nepovedlo před pauzou, napravili domácí po změně stran. V 50. minutě se po ose Suchý – Martínek dostal v pokutovém území míč k M. Kůtovi a kapitán pohotově vyrovnal.V 66 minutě vystřelil hostující D. Melzoch slabší nohou a Kamenice šla opět do vedení. Asi poslední šanci na bodový zisk měli domácí v 77. minutě. P. Chadim nabil J. Serbusovi, ale jeho pumelice jen rozezvučela pravou tyč hostující branky. Pak si vzali slovo opět hosté a D. Melzoch další umístěnou střelou k tyči vedení navýšil. Gólový účet uzavřel z rozehraného trestného kopu J. Vávra.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč): Věděl jsem, že nás bude čekat kvalitní soupeř. I my jsme hráli dobře a tak to muselo diváky bavit. Těžký zápas, jsme zlomili na naší stranu nakonec. Zatím nejlepší soupeř určitě, který hrál proti nám. Takže jsem rád za tři body i za hru.



Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - L. Loukota [-] (46. T. Podařil [-] ) , J. Havel [-] , M. Brada [-] , M. Duba [-] (68. J. Serbus [-] ) , M. Kůta [-] , P. Chadim [-] , L. Suchý [-] (73. H. Novák [-] ) , J. Plachý [-] , M. Martínek [-] , Š. Filsoch [-] (78. V. Hrdina [-] )

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - L. Hadač [-] , L. Novák [-] , M. Strašík [-] (55. D. Melzoch [-] ) , J. Pfaur [-] (46. P. Klusáček [-] ) - P. Macháček [-] (49. J. Hadrava [-] ) , J. Strašík [-] , J. Tětiva [-] , J. Ira [-] - O. Joza [-] (78. J. Vávra [-] ) , J. Houser [-] (46. L. Kašparec [-] )

Hráči zápasu: M. Kůta - J. Houser .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - ŠTANGL Josef (N), OŠANEC Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích