1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 10:00

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci viděli vyrovnaný zápas v Kamenici


Branky


22

Kamenice nad Lipou měla před utkáním na kontě 6 bodů, hosté tři za jednu výhru. Očekával se vyrovnaný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do vdení

Kamenice začala doma aktivně a zatlačila hosty do obranného bloku. Netrvalo tak dlouho a narodila se i první tutovka, když se na pravé straně uvolnil domácí křídelník a přihrávkou pod sebe nahrál do tutové šance nabíhajícímu hráči z druhé vlny. Na brankové čáře ale čaroval jiřický brankář Zabloudil, který spacifikoval i několik více či méně povedených pokusů ze střední vzdálenosti. Udeřilo tak na druhé straně, když se ze svého druhého úniku v utkání prosadil D. Vincenc. Tím se hra poněkud vyrovnala a hosté mohli jít i do dvoubrankového vedení. Svůj krásný náběh na zadní tyč, ale hlavou nepřesně zakončoval osamocený V. Zach. Do poločasu se pak hrálo ve středu hřiště za mírné převahy domácí Kamenice a výraznější šance se již nenarodila.

Ve druhém poločase každé mužstvo přidalo jeden gól

Druhá půle odstartovala podobně jako ta první skončila. Domácí sázeli rychlonohé útočníky a nebáli se ani střelby ze střední vzdálenosti, ke které vybízel i mokrý terén. Jeden z těchto pokusů vyškrábl R. Zabloudil na tyč, při druhém míč lehce lízl břevno. Opět tak po nevyužitých šancích domácích padl gól na druhé straně, když jiřičtí sehráli nakrátko rohový kop a po obtočení se na rohu malého vápna přisla přihrávka před prázdnou bránu, odkud se J. Vincenc nemýlil a zvýšil na 2:0. Kameničtí se i nadále snažili s výsledkem něco udělat a Jiřicím se tak otevíral prostor pro protiútoky. Několikrát míč zůstal stát osamocený v malém vápně Kamenice, ale hostům chyběl důraz, aby ho dotlačili za brankovou čáru. I kameničtí se však zaslouženě dočkali aspoň snížení, když se po rohovém kopu nadvakrát prosadil důrazný J. Strašík . Do konce zápasu už to byl pouze boj a ze strany Kamenice i trochu křeč. Sice si ještě vytvořila několik slibných pozic, ale jejich pokusy byly buď na poslední chvíli zblokovány nebo mířily mimo tři tyče.

[www.skjirice.wbs.cz]



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč): Odehráli jsme solidní utkání. Především první poločas byl z naší strany dobrý. Zápas tak rozhodla naše koncovka, kdy míče létali mimo bránu či skončili na brankáři hostů. Škoda takového zápasu. Když dáme ale z možností jen jednu branku, tak si za prohru můžeme sami.

SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč): Vzhledem k rozsáhlé marodce jsme sestavu v týdnu lepili všelijak. Tomu nepomohlo ani to, že souběžně hrál své utkání i jiřický dorost, který sice původně měl doplňovat bengo, ale realita je těď trochu jiná než se původně plánovalo. Naštěstí jsme za pomoci několika hráčů z Benfiky všichni zápas odmakali a opět díky nadstandardní bojovnosti urvali tři body.



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Macháček [-] , L. Novák [-] , J. Strašík [-] , J. Pfaur [-] - L. Kašparec [-] , O. Vacovský [-] (81. D. Růžička [-] ) , J. Tětiva [-] , J. Ira [-] - O. Joza [-] , J. Vávra [-] (47. A. Kos [-] ) -

SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - D. Vincenc [-] , P. Novák [-] , J. Jůzl [-] , P. Příhoda [-] , M. Hájek [-] , Z. David [-] , V. Zach [-] (80. J. Langr [-] ) , M. Novák [-] , J. Vincenc [-] , F. Jiřík [-]

ŽK: 15. V. Zach , 79. M. Hájek .
Hráči zápasu: J. Tětiva - F. Jiřík , R. Zabloudil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - ŠTANGL Josef (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Drdla

Expert: David Bílý
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že domácí ukáží soupeři svou bojovnost a silnou hru po křídlech.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích