2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:30

26.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valašská Polanka porazila i Horní Lideč


Branky


0

V posledním kole narazila rozjetá Valašská Polanka na Horní Lideč. Domácí museli zápas otáčet, ale nakonec zvízězili 2:1 a prodloužili vítěznou šňůru na neuvěřitelných 11 zápasů! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hornímu Lidči přálo štěstí hned v úvodu. Probíhala 4. minuta utkání, domácí obránce Filgas přihrál míč brankář Kolínkovi, tomu se však nezdařilo zpracování míče a zaváhání domácího brankáře potrestal hostující Mišutka, Horní Lideč se mohla radovat z první branky zápasu. Polančané se nechtěli smířit s jednobrankovým mankem a svou hrou dokazovali přítomným divákům, jak moc jim záleží na srovnání skóre. Jenže domácímu týmu chybělo i potřebné štěstí v zakončení, nejprve zahrozil Filip Maček, po rohovém kopu mířil jen těsně vedle tyče. V 16. minutě střílel ze standardní situace Filgas, hostující brankář Kubín byl na místě. Polančané přitlačili ve 20. minutě, jenže Nováková střela byla ztečována na rohový kop. Vůbec největší příležitost si aktivně hrající domácí připravili ve 40. minutě, Gergela centroval míč Řezníčkovi, ten už byl před Kubínem zcela osamocen, ale koncovka mu vůbec nesedla a míč skončil mimo. Ve 43. minutě se do šance prodral Stanislav Adámek, ale i jeho muška vykazovala nepřesné parametry.

 

Polančané nastoupili do druhé půle odhodlaně, Novák znovu hrozil z trestného kopu, jeho ránu tentokrát Kubín vyrazil před sebe. Lidčané následně zahrozili z protiútoku, druhou branku měl na noze Mišutka, ale tentokrát byl Kolínek připraven zasahovat. Polančané se kýžené branky dočkali, probíhala 64. minuta, David Maček si pokryl míč a z pokutového území vyslal nechytatelnou ránu do branky Horní Lidče. Následně se utkání vyhrotilo, frustrace Lidčanů brala na obrátkách nejen na hřišti, ale i na střídačce. Hosté se snažili dostat znovu do vedení, ale většinou ohrozili Kolínka pouze střelami ze standardních situacích, které domácí brankář likvidoval. V 88. minutě Polančané vyrazili do protiútoku, David Maček nejprve neuspěl, když jeho střelu Kubín vyrazil, na dorážku byl však připraven domácí dorostenec Lukáš Daněk a k velké radosti domácích příznivců rozvlnil sítě Kubínovy branky. Polančané si připsali 11. vítězství v řadě a dokázali, že jsou nejlepším týmem jarní části.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Valašská Polanka
Jan Tajzler (vedoucí mužstva Valašská Polanka): "Jsme moc rádi, že jsme dnes zvítězili, chtěli jsme vyvrátit jakékoliv spekulace, co kolovali napříč I.B třídou, že to Hornímu Lidči prodáme. Nám jde však hlavně o čistý fotbal a chtěli jsme vyhrát poslední domácí zápas už jen kvůli lidem, kteří nás celou sezonu podporovali. Myslím, že v Polance jdeme dobrou cestou, důkazem budiž fakt, že proti Hornímu Lidči vstřelili branky naši dorostenci David Maček a Lukáš Daněk. Jsme spokojeni a snad se příští rok posuneme zase dál."




Sestavy


TJ Sokol Valašská Polanka
J. Kolínek [-] - R. Trčka [-] , P. Filgas [-] , O. Adámek [-] , S. Adámek [-] - F. Maček [-] , A. Šafařík [-] (85. O. Zbranek [-] ) , J. Gergela [-] (61. L. Daněk [-] ) , J. Novák [-] (64. M. Baran [-] ) - J. Řezníček [-] , D. Maček [-]

TJ Horní Lideč
M. Kubín [-] - O. Chovanec [-] , M. Sporek [-] , J. Seidl [-] , M. Petrušek [-] - J. Fojtík [-] , M. Petrušek [-] , J. Surovec [-] , M. Abík [-] - P. Mišutka [-] , D. Trčka [-]

ČK: M. Abík .
Hráči zápasu: D. Maček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.