1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

25.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polanka zvítězila i ve Francově Lhotě.


Branky


0

Domácím hrozí čím dál více sestup do Okresního přeboru. Proti rozjeté Valašské Polance nezískali ani bod a proto je pro ně situace velice kritická. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polančané se ve Francové Lhotě rychle adaptovali a měli více ze hry od počátku hry. Ve skóre se převaha Polančanů poprvé projevila v 10. minutě, to se nejprve po perfektní přihrávce Filipa Mačka hnal do zakončení Řezníček, jeho pokus brankář Spitzer vyrazil na roh, po něm se před brankářem domácího celku nejlépe orientoval Šafařík a dostal míč za jeho záda. Polančané pokračovali v převaze, statistiky v držení míče mluvili pro jejich prospěch. Další šance měl na noze Ondřej Adámek a po něm také Gergeal, zkušený mazák však recept na Spitzera připravoval marně. Až teprve v 36. minutě si poradil Novák, polanský záložník využil zmatku v domácí obraně a poslal míč do odkryté brány Francové Lhoty. Polančané nadále hrozili, perfektní možnosti pro své spoluhráče připravoval Filip Maček, ale jeho nabídkami pohrdl nejvíc Řezníček, jeho koncovka jen těsně míjela tyče domácí branky.

Začátek druhé půle napovídal o uvědomění domácího týmu o budoucnosti v I.B třídě. Francová Lhota se snažila a začala Polančany tlačit, odměnou jim byla 50. minuta, to Filák rozehrál standardní situaci, aby Matušinec posla hlavičku za Ondrovy záda. Francová Lhota vycítila šanci srovnat, ale polanská obrana dokázala odolávat útokům soupeře. V 60. minutě zahrozil hostující Novák, ale jeho střela jen míjela Spitzerovu bránu. V 64. minutě už se však Novák nemýlil, míč si postavil ke standardní situaci a pohlednou střelou k tyči vrátil Polančanům dvoubrankové vedení, v ten moment už nikdo nepochyboval o zaslouženém triumfu Valašské Polanky.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Valašská Polanka
Jakub Ondra: "Dnes mi spoluhráči moc pomohli, nic hrozného na mě nešlo. Mrzí mě pouze inkasovaná branka, která byla trošku smolná. Ale jinak se mi chytalo velmi dobře. S výsledkem jsme maximálně spokojeni."



Sestavy


TJ Sokol Francova Lhota
L. Spitzer [-] - O. Mikulín [-] , L. Filák [-] , L. Matušinec [-] - R. Matušinec [-] , Z. Surovec [-] , R. Zimek [-] , T. Filák [-] , M. Kindl [-] - M. Mňačko [-] , O. Filák [-]

TJ Sokol Valašská Polanka
J. Ondra [-] - R. Trčka [-] , P. Filgas [-] , O. Adámek [-] , S. Adámek [-] - J. Gergela [-] , M. Baran [-] , J. Novák [-] , F. Maček [-] - A. Šafařík [-] , J. Řezníček [-]

Hráči zápasu: J. Novák .
Místo: Francova Lhota.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.