Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

24.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota u Vsetína neztratila s Francovkou ani bod


Branky


0

V rámci 24. kola hostila Lhota u Vsetína Francovu Lhotu. Hosté se sice dostali do vedení, ale v druhém poločase jim došel dech a nakonec prohráli 1:4. V posledních dvou kolech tak budou muset zabojovat o udržení v soutěži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný zápas začal lépe pro Francovu Lhotu, která udeřila jak se říká gólem do šatny. Po kolmici středem hřiště se k míči dostal kanonýr Chmela, který se nemýlil a střelou k tyči poslal hosty do vedení - 0:1. 

Druhý poločas se ovšem do hry dostali i domácí, kteří bleskově vyrovnali. Z pravé strany totiž vyslal centr Lukáč, který přesně našel Valchaře a ten i za pomoci tyče vyrovnal - 1:1. O deset minut později se domácím podařil dokonat obrat, Lukáč opět našel Valchaře, jenž střelou mezi nohy gólmana dal na 2:1. Francova Lhota poté poněkud odpadla a domácí toho náležitě využili. V 82. minutě se parádně trefil Zgarba, který zahrál standardní situaci téměř ze 30 metrů krásně do šibenice - 3:1. Lhota u Vsetína ještě vítězství pojistila v 90. minutě, když hlavou k tyči rozvlnil síť Jančina - 4:1. 

 



Ohlasy k zápasu


FC Lhota u Vsetína
Petr Orság - předseda Lhoty u Vsetína: "Do 60. minuty to byl vyrovnaný zápas, ale potom jsme soupeře jasně přehráli, začalo nám to tam totiž padat. "




Sestavy


FC Lhota u Vsetína
L. Sedlák [-] - F. Zimek [-] , P. Kulhaj [-] , O. Blažek [-] , T. Juřica [-] - O. Zeťák [-] ( P. Valchář [-] ) , D. Zgarba [-] , J. Doležel [-] , M. Růžička [-] , D. Vráblík [-] - O. Lukáč [-] ( D. Jančina [-] )

TJ Sokol Francova Lhota
R. Chmela [-]

Hráči zápasu: P. Valchář .
Místo: Lhota u Vsetína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.