Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

21.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prostřední Bečva rozstřílela Ratiboř


0

 

Mužstvo Prostřední Bečvy pokračuje ve vítězném tažení i nadále. V rámci 21. kola si na domácí půdě poradilo s Ratiboří jednoznačně 5:1, díky čemuž si upevnilo čtvrtou příčku v soutěžní tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v úvodu zápasu Bečva na svého soupeře vlétla, ale z úvodního náporu branku nevytěžila. Patrik Kubáň sice ve 2. minutě zahrával roh, ale brankář jej bez problémů zneškodnil. V 17. minutě už se skóre poprvé měnilo. Jakub Ondryáš využil zmatku v obraně hostujícího celku a poslal domácí do vedení - 1:0. Ratiboři se vůbec nedařilo, čehož Bečva využila a o deset minut později si připsala další branku, do střelecké pozice se totiž dostal Ondřej Kuba, který zvýšil na 2:0. O další čtyři minuty později to již bylo 3:0 pro Prostřední Bečvu. Ve formě hrající Lukáš Křenek starší pronikl do obrany hostí a bylo to 3:0. Více gólů do konce první půle nepadlo, a tak oba celky odešly do šaten za stavu 3:0. 

Druhý poločas probíhal v podobném stylu jako ten první. Domácí přehrávali hosty po všech stránkách a bylo jen otázkou, jakým skórem tento zápas skončí. V 55. minutě se domácí fanoušci opět dočkali. Po průniku a centru mladšího z Křenků zakončoval Lukáš Křenek starší, který překonal brankáře počtvrté - 4:0. Hosté se vůbec nechytali a v 74. minutě lovili ze sítě další balon. Marek Polášek totiž přesně našel hlavičku Patrika Kubáně a ten zvýšil vedení domácích na 5:0. Až v poslední minutě se hráčům Ratiboře podařilo snížit, ale na více se už nezmohli. 

Prostřední Bečva si tak připsala další tři body do tabulky, čímž potvrdila fantastickou formu z poslední doby. 



Ohlasy k zápasu


FK Prostřední Bečva
Lubomír Kysučan, sekretář oddílu: "I druhé utkání na domácí půdě jasně prokázalo naši formu. Věříme, stejně jako většina příznivců Bečvy, že i nadále se bude našim hráčům doma dobře dařit, zvláště když příští týden doma hostíme mužstvo Janové."




Sestavy


FK Prostřední Bečva
A. Jurajda [-] - R. Balejík [-] , L. Juroška [-] ( L. Křenek [-] ) , O. Kuba [-] ( M. Fiurášek [-] ) , P. Kysučan [-] (62. T. Závorka [-] ) - D. Hartman [-] , P. Gálik [-] , P. Kubáň [-] , M. Polášek [-] - L. Křenek st. [-] (62. R. Petřek [-] ) , J. Ondryáš [-]


Hráči zápasu: L. Křenek st. .
Místo: Prostřední Bečva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.