3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

21.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota u Vsetína ve vyrovnaném boji nestačila na Dolní Bečvu


Branky


0

 

Po dvou výhrách se ve 21. kole Lhota u Vsetína vypravila na půdu prvního celku tabulky. Dolní Bečva nakonec ukázala, že je zkušenějším celkem a ve vyrovnané bitvě zvítězila 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Lhota u Vsetína odjela na půdu Dolní Bečvy s cílem navázat na předešlé dobré výkony a herně to nebylo vůbec špatné. Hosté byli v první třicetiminutovce lepším celkem a vypracovali si pár gólových šancí, na gól to však nestačilo. Bečva ukázala, že je zkušenějším mužstvem a i přes ne příliš povedený výkon otevřela skóre. Ve 21. minutě se po podklouznutí jednoho z obránců do zakončení dostal Růčka a krásnou střelou do šibenice překonal brankáře Sedláka - 1:0. O 11 minut později byl náskok domácích dvougólový. Po centru z levé strany se opět prosadil Růčka, tentokráte hlavou - 2:0

Ve druhém poločase měli hosté smůlu v zakončení, nejprve Růžička nastřelil tyč a poté Lukáš podklouzl v jasné šanci. Otevřený fotbal definitivně rozhodl Maléř, který z levé strany dostal balon do vápna a obstřelil obránce i brankáře - 3:0. I přes vyrovnaný průběh Lhota na Bečvu nestačila a nakonec prohrála 0:3. Domácí tak zvládli další duel a díky třem bodům si upevnili první pozici v tabulce. 

 

 



Ohlasy k zápasu



FC Lhota u Vsetína
Petr Orság - předseda klubu: "Řekl bych, že to bylo remízové, vyrovnané utkání. Bečva mě celkem zklamala, čekal jsem od ní větší cvrkot. Jejich útok je však hodně kvalitní, skoro každá akce smrděla gólem. Je to škoda."



Sestavy



FC Lhota u Vsetína
L. Sedlák [-] - T. Juřica [-] , O. Blažek [-] , M. Goláň [-] , F. Zimek [-] - R. Michálek [-] , M. Růžička [-] , J. Zgarba [-] , D. Vráblík [-] ( D. Jančina [-] ) - O. Zeťák [-] ( J. Doležel [-] ) , O. Lukáč [-]

Místo: Dolní Bečva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.