4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Polance se na rozhodnutí čekalo až do druhé půle


Branky


0

V rámci 20. kola přivítala Valašská Polanka na své půdě Ratiboř. Domácí potvrdili roli favorita a zejména díky druhé půli zvítězili jednoznačně 4:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství skončilo bez branek

První minuty utkání mezi favorizovanou Valašskou Polankou a Ratiboří nenabídlo příliš atraktivní fotbal. Domácí se sice snažili přitlačit na obranné řady soupeře, ale i vlivem mnoha nepřesností se do šancí nedostávali. To samé se dalo také řict o hráčích Ratiboře. Až v 19. minutě byli diváci svědky první zajímavé příležitosti. Filgas ze standardní situace našel Filipa Mačka, který však hlavičkoval nad branku. Ve 29. minutě se snažil hru oživit Stanislav Adámek, který se prokličkoval až před brankáře Procházku, ale míč trefil přímo do náručí brankáře hostí. Ratiboř zahrozila ve 38. minutě, po rohovém kopu se do brány snažil zamířit Blizňák, z brankové čáry však míč včas vykopl Filgas. Více se do konce poločasu nestalo, a tak oba celky opustily trávník za bezbrankového stavu. 

Krásné góly v druhém poločase rozhodly celé utkání

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hráči Polanky. Hned ve 46. minutě protáhl Procházku Stanislav Adámek, jehož střelu brankář hostí vyrazil na roh. Domácí se snažili, ale jejich pokusy brankou neskončily. Řezníček mohl uspět v 63. minutě, ale balon jej neposlechl a zamířil si to nad bílou tyč. První změny skóre se diváci dočkali až v 72. minutě. Z velké vzdálenosti napřáhl k bombě Řezníček, který prostřelil Procházku - 1:0. O pět minut později vedli domácí již o dvě branky. David Maček si našel odražený kulatý nesmysl, který posléze připravil Lukáši Daňkovi, jenž už neměl problém míč vsítit do prázdné klece - 2:0. Polanka měla i nadále více ze hry, velký tlak vyústil ve třetí gól. Aktivní Řezníček nabil Filgasovi, který se nemýlil a zvýšil na 3:0. Svůj dobrý výkon podtrhl v 90. minutě zkušený obránce Filgas, jehož dělovka z přímého kopu skončila za zády brankáře Procházky - 4:0.

Polanka i nadále pokračuje ve vítězné šňůře, která čítá již pět zápasů v řadě. Ratiboř tabulkou nadále klesá. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Valašská Polanka
Karel Hajda - trenér: "Snažili jsme se v 1. poločase navázat na výkon ze Zašové, ale moc nám to nešlo. Na Ratiboři bylo vidět, že potřebuje body, hráči bojovali. Postupem času jsme se zbytečně znervózněli, byli jsme k sobě až příliš kritičtí, za celý poločas jsme si vytvořili pouze jednu šanci. Ve druhé půlce jsme udělali změny v sestavě, nastoupil Lukáš Daněk, Davida Mačka jsme posunuli do zálohy, na hrot pak poslali Jirku Řezníčka. Tato změna se ukázala jako pozitivní, hráli jsme trpělivě, už se rodily náznaky šancí. Už před první brankou jsme měli nějaké šance, v 72. minutě přišla první branka, kdy si Řezníček potáhl míč od půlící čáry a nekompromisní bombou k tyči zúročil svou zimní přípravu. V ten moment jsme se dostali na koně, spadla z nás nervozita a vytvářeli jsme si další šance. Druhou branku přidal Lukáš Daněk po krásném uvolnění od Davida Mačka. Třetí branka na sebe nenechala dlouho čekat, když Petr Filgas dorazil míč za branku. V poslední minutě Jirka Novák se krásně dostával do střelecké pozice, byl faulován a z 30 metrů to Petr Filgas krásně trefil. Posledních dvacet minut jsme si dokázali vzpomenout na výkon v Zašové a utkání zvládli. Nejlepším hráčem dnes Petr Filgas."




Sestavy


TJ Sokol Valašská Polanka
J. Ondra [-] - S. Adámek [-] , O. Adámek [-] , P. Filgas [-] , R. Trčka [-] - O. Zbranek [-] , F. Maček [-] , J. Novák [-] , M. Baran [-] (45. L. Daněk [-] ) - J. Řezníček [-] (84. A. Zemánek [-] ) , D. Maček [-]


Hráči zápasu: P. Filgas .
Místo: Valašská Polanka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.