Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

19.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tápající Lidečko doma nestačilo na Prostřední Bečvu


Branky


0

Nováček soutěže z Prostřední Bečvy zajížděl v 19. kole na hřiště Lidečka. Diváci se branek dočkali až v druhé půli, ve které byli úšpěšnější hosté, kteří nakonec zvítězili jednoznačně 4:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Zápas bychom mohli nazvat jako utkání dvou rozdílných poločasů. Domácí hráči byli od začátku mnohem rychlejší a důraznější a po všech stránkách hosty přehrávali. Do sestavy se vrátil poprvé na jaře Aleš Číž a hned pozvedl, v předchozích zápasech, kritizovanou ofenzivu domácího týmu. Bohužel pro Lidečko ze sympatické hry neústila úvodní branka a to i díky fantastickému výkonu brankáře Bečvy Aleše Jurajdy, který mužstvo několikrát podržel. Obě mužstva tak do šaten odešla za stavu 0:0.

 

Druhé dějství nabídlo pět branek

Hráči Prostřední Bečvy dostali v šatně "kartáč" a také po nástupu Ondřeje Kuby začali hrát v druhém poločase mnohem lépe. Lidečko však ze své dobré hry neupustilo a i v druhém dějství bylo aktivnějším celkem. Poté následovala řada útoků na branku domácího celku. Tlak se v 70. minutě přeměnil na úvodni gól, když domácí obranou pronikl Janíček, jeho střelu ještě brankář vyrazil, ale odražený balon si našel Fiurášek, který nezištně přihrál pod sebe opět na Janíčka, jenž nekompromisně zavěsil - 0:1. Hned dvě minuty na to byl náskok Bečvy dvoubrankový. Po centru Balejíka se prosadil Kubáň - 0:2. Lidečku se o pár minut později podařilo snížit, když byla po faulu Balejíka proměněna penalta Robinem Čechem - 1:2. Domácí hru otevřeli, čímž v jejich obraně vznikaly okénka. Netrvalo dlouho a hosté se radovali potřetí. Povedený zápas odehrál Martin Fiurášek, který v 80. minutě po přihrávce Poláška zvýšil na 3:1. A o další minutu bylo definitivně rozhodnuto, aktivní Martin Fiurášek vybídl ke skórování Gálika, který se nemýlil a přidal čtvrtou branku svého mužstva - 1:4.

Lidečko po této prohře nadále klesá tabulkou, zatímco hosté vyhráli podruhé v řadě na hřišti soupeře a posunuli se na 4. příčku soutěžní tabulky. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Lidečko
Josef Hyžák - předseda klubu: "Tento zápas nám tentokrát nevyšel výsledkově. Po většinu zápasu jsme byli jasně lepším týmem, ale chybělo nám trošku toho pomyslného štěstíčka, aby naše šance v průběhu zápasu skončily v síti. Pro nás je pozitivní to, že se do sestavy vrátil Aleš Číž a hned naší ofenzivní části pomohl. Naše postavení není dobré, ale chceme bojovat dál. Máme mladý kádr, který ještě nemá tolik zkušeností se zvýšeným tlakem, který na naše kluky teď je. Přesto se s tím chceme poprat a vybojovat si právo hrát tuto soutěž i v dalších sezónách."

FK Prostřední Bečva
Zbyněk Jurajda, trenér: "Po velmi špatném výkonu v prvním poločase nastoupili naši hoši do druhého dějství s velkým odhodláním zvrátit průběh hry, což se podařilo. Nutno vyzvednout vynikající výkon brankáře Aleše Jurajdy, který mužstvo podržel, a ve druhém poločase výkon prakticky všech hráčů Prostřední Bečva."



Sestavy


SK Lidečko
V. Koleník [-] - Z. Havelka [-] , R. Buček [-] , T. Františák [-] , R. Kulíšek [-] - R. Zezulka [-] , J. Novosad [-] , R. Číž [-] , P. Žídek [-] (46. R. Gargulák [-] ) - V. Ryza [-] (65. R. Čech [-] ) , A. Číž [-]

FK Prostřední Bečva
A. Jurajda [-] - Z. Janíček [-] , R. Balejík [-] , P. Kysučan [-] - P. Kubáň [-] , M. Polášek [-] , L. Juroška [-] (45. O. Kuba [-] ) , P. Gálik [-] , M. Fiurášek [-] (84. V. Fiurášek [-] ) , D. Hartman [-] - L. Křenek st. [-] (87. T. Závorka [-] )

Hráči zápasu: A. Číž - A. Jurajda .
Místo: Lidečko.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.