3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

18.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby uspěla Valašská Polanka


Branky


0

V rámci 18. kola 1. B třídy skupiny A na sebe ve valašském derby narazily celky TJ Sokol Valašská Polanka a SK Lidečko. Polanka potvrdila lepší formu a Lidečko zdolala 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyzněl lépe pro Valašskou Polanku

Do utkání lépe vstoupilo mužstvo Valašské Polanky. První větší šanci měl na svědomí Filip Maček, ale jeho střela mířila mimo Koleníkovu svatyni. V další příležitosti se opět ocitli domácí, ale Stanislav Adámek nedokázal po přiťuknutí Filgase skórovat. Skóre se poprvé měnilo v 19. minutě. Filgas našel přesným pasem mladého záložníka Filipa Mačka, který hlavičkou rozvlnil síť - 1:0. Polanka v první půli doslova dominovala a nakonec se dočkala i druhé branky. David Maček vyslal přesnou přihrávkou do samostatného úniku Gergelu, který se zachoval jako zkušený mazák a lobem dokázal Koleníka překonat podruhé - 2:0. Více gólů do konce poločasu nepadlo, a tak oba celky odešly do šaten za stavu 2:0.

 

Lidečko i přes zlepšený výkon nakonec na Polanku nevyzrálo

Lidečko nechtělo derby vzdát a do druhého poločasu nastoupilo jako vyměněné. Díky velkému tlaku nutilo Polanku k chybám především v defenzivě. V první vážnější šanci druhé půle se ocitl Gargulák, jenž vystřelil přibližně z 20 metrů, ale mířil nad. Lidečko bylo aktivnějším celkem, který ožil i díky Hyžákovi, jenž střídal v 50. minutě. V 62. minutě mohlo být sníženo, ale Zezulka na Kolínka nevyzrál. Co se nepovedlo Zezulkovi se o čtyři minuty později povedlo Zdeňku Havelkovi. Obránce hostí si naskočil na rohový kop a hlavou snížil - 2:1. Lidečko bylo stále aktivnějším celkem a toužilo po vyrovnání. Hosté ještě více otevřeli hru, díky čemuž se do šancí opět dostávali hráči Polanky. Rozhodnou mohl Filip Maček, ale jeho zakončení hlavou nenašlo své místo mezi třemi tyčemi. Rozhodnutím pohrdl i Stanislav Adámek, který po přihrávce Davida Mačka neuspěl. Neproměněné šance se domácím mohly vymstít. V 81. minutě se totiž do zakončení dostal Čížek, ale jeho hlavička mířila nad Kolínkovu branku. Ve velice vypjatém závěru se nakonec podařilo domácím rozhodnout. Zmatku před Koleníkovou brankou dokázal využít střídající Zbranek, který zvyšoval na definitivních 3:1. 

Valašská Polanka je po vybojovaných třech bodech na 4. místě, zatímco Lidečko kleslo na 12. pozici. 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Valašská Polanka
Jakub Kolínek, brankář: "Bylo to derby se vším všudy, nechyběl tomu náboj a přišla i spousta lidí. Fotbalu neprospělo hřiště, které dnes bylo celkem hrbaté. Bylo to bojovné utkání, ale myslím, že v prvním poločase jsme byli lepší a dostali jsme se zaslouženě do vedení. Ve druhém poločase byla hra vyrovnanější a bojovná. Lidečko se spoléhalo na nakopávané balony a hrozilo po rohových kopech, ze kterého vsítilo branku na 2:1. Do vyložených šancí jsme je ale nepouštěli a snažili se v obraně hrát to, co na Prostřední Bečvě."

SK Lidečko
Josef Hyžák, předseda klubu: "Zápas v Polance, i přes jejich dobré postavení v tabulce, pro nás nebyl předem ztracený. Chtěli jsme se tu porvat o body, bohužel jsme v prvním poločase byli hodně pasivní a domácí šli do dvougólového náskoku. Ve druhém poločase se naše hra rapidně zlepšila, ale na body to nestačilo. Naše postavení v tabulce není ideální, ale pokusíme se vše napravit v domácím zápase s Prostřední Bečvou."



Sestavy


TJ Sokol Valašská Polanka
J. Kolínek [-] - R. Trčka [-] , L. Trčka [-] , P. Filgas [-] , O. Adámek [-] - J. Novák [-] (85. O. Zbranek [-] ) , S. Adámek [-] (86. M. Baran [-] ) , D. Ondra [-] , F. Maček [-] - J. Gergela [-] , D. Maček [-]

SK Lidečko
V. Koleník [-] - R. Buček [-] , Z. Havelka [-] , R. Kulíšek [-] , T. Františák [-] - J. Novosad [-] , R. Číž [-] , R. Čech [-] (50. B. Hyžák [-] ) , J. Novosad [-] - R. Zezulka [-] , R. Gargulák [-]

Hráči zápasu: D. Maček .
Místo: Valašská Polanka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.