Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 17:00

23.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Hraštice překvapila proti Kamýku


Branky


0

Poslední tým tabulky předvedl překvapivě dobrý výkon, Kamýk porazil 4:1 a udržel si tak ještě šanci na odlepení se z poslední příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Dvořák

Stejně jako před týdnem v Nečíni byl nejvýraznějším hráčem Hraštice Dominik Dvořák, který opět neúnavně jezdil po pravé straně. A byl to právě on, kdo poprvé v utkání rozvlnil síť, Pospíšil zatáhl míč po pravé straně, našel Křivonosku, který sklepl na Dvořáka a ten zamířil přesně. Hraštice byla v první půli kompaktnějším týmem, hosty k vážnějším šancím nepouštěla. Do půle přidal další gól Křivonoska a do šaten tak šla Hraštice s dvougólovým vedením.

 

 

 

Zranění přibrzdila rozlet Kamýka

Po přestávce se Kamýk začal více tlačit dopředu a konečně si dokázal vytvořit nějaký tlak, ten také v 55. minutě zužitkoval v záložní řadě hrající Tomáš Horký. Zdálo se, že Kamýk přebírá otěže utkání, bohužel však přišly komplikace v podobě zranění. Nejprve kolem 60. minuty musel pro natažený sval odstoupit Chmatál, kterého nahradil Tomáš Mol. O chvíli později bylo ještě hůř, zranil se také Jiří Kos. Na střídačce už ale nebyl nikdo, kdy by ho mohl nahradit a tak Kos musel protrpět zbytek utkání na hřišti i se zraněnými vazy v kotníku. Zápas už tedy do konce víceméně prostál. Kamýcký tlak byl tak tímto utlumen a domácí v závěru ještě dvěmi slepenými brankami v 85. a 86. minutě potvrdily své vítězství, trefili se Sabon a poté Vitásek. Hraštice tak stále ještě má šanci vyškrábat se z posledního místa aspoň o stupínek výš.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malá Hraštice B
Lukáš Listík(hráč, Malá Hraštice B): „Náš tým podal nad očekávání dobrý výkon na hranici svých možností a zaslouženě si připsal výhru.“

TJ Sokol Kamýk nad Vltavou B
Jiří Kos(hráč, Kamýk B): „I přes prohru hodnotím výkon našeho mužstva kladně. bohužel, zrovna když jsme se nadechovali v druhé půli k náporu, tak přišla zranění dvou hráčů a my mohli vystřídat pouze jednoho z nich.“



Sestavy


TJ Sokol Malá Hraštice B
P. Sysel [-] - O. Měchura [-] , R. Sojka [-] , L. Listík [-] , T. Krotil [-] - J. Pospíšil [-] , P. Sabon [-] , M. Holobrada [-] (46. J. Vitásek [-] ) , D. Dvořák [-] - B. Křivonoska [-] , J. Listík [-] (65. P. Krejzlík [-] )

TJ Sokol Kamýk nad Vltavou B
J. Samek [-] - J. Kos [-] , P. Mol [-] , R. Mihalík [-] , L. Folbrecht [-] - T. Horký [-] , J. Ježek [-] , R. Lukeš [-] , J. Chmatál [-] (60. T. Mol [-] ) - M. Vlk [-] , O. Krůta [-]

ŽK: J. Ježek .
Hráči zápasu: D. Dvořák - R. Lukeš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.