Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 10:30

11.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jáchymov veze tři body


3

Na zápase fotil a report zaslal Petr Šikýř. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

 

Dnešní zápas byl velkým překvapením kola a to v podání hostujícího mužstva z Jáchymova. Než zápas začal, museli hráči Jáchymova „uklidit“ kabinu po nějakém předchozím mužstvu, který se jmenoval Sokol, nebo tak nějak, jak je vidět na fotografii J   Kdyby hosté v 10. minutě zápasu vedli 3:0 nikdo by se nemohl divit.  Mužstvo jako celek zahrálo nejen svůj zápas podzimu, ale i zápas celého roku.  Všichni co byli na hřišti plnili to, o co se pokoušejí celý podzim v tréninku. Mužstvo je velmi mladé doplněné o pár zkušených hráčů. Po celý zápas byli hosté aktivnější i lepší. Zhruba ve 30. minutě se hra vyrovnala a domácí byli nebezpeční v zakončení. Těsně před poločasem snížili na 1:2, hosté nechali v pokutovém území zbytečně volného hráče a ten vstřelil branku.

Hosté si vedení pohlídali

Po začátku druhého poločasu se očekával tlak domácích, který i částečně přišel. Hostující obrana velmi dobře dirigována Š. Dvořákem odolala. Po 12 minutách Jáchymov opět vedl o dvě branky.  Za čtyři minuty domácí snížili na rozdíl jedné branky a opět po standardní situaci, kdy po odrazech míče v pokutovém území prostřelil domácí hráč obranu Jáchymova. Obě mužstva vyznávala útočný fotbal. Hostující gólman zachránil 4 tutovky až přišla 70. Minuta a velká chvíle hostujícího „Drexe“, který si vychutnal domácího brankáře po perfektně zahraném přímém kopu a vymetl pavučinku šibenice domácí brány. Motorem hostujícího mužstva byla záloha, která svého soupeře uběhala. Jedna výhra venku „vlašťovku“ nedělá, ale všichni hráči Jáchymova zaslouží pochvalu za výborný i taktický výkon v celém zápasu. 



Sestavy


SK Božíčany
R. Beránek [-] - M. Petr [-] , J. Mládenec [-] , M. Boguský [-] (76. N. Kalynych [-] ) , B. Tsapiv [-] (62. M. Gabčo [-] ) , M. Křehlík [-] , M. Hůlka [-] , S. Krupička [-] , T. Latislav [-] , V. Nitsch [-] , J. Kubánek [-]

TJ Jáchymov
D. Boudný [-] - M. Baláž [-] , F. Veit [-] , R. Šolc [-] , Š. Dvořák [-] - D. Istrate [-] , J. Dressler [-] , E. Janeczek [-] , D. Tichý [-] - J. Frankovič [-] (84. J. Jakab [-] ) , J. Zimmermann [-] (87. T. Červeňák [-] )

ŽK: 70. M. Hůlka , 82. M. Křehlík , 87. N. Kalynych - 72. E. Janeczek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: JAROŠ Daniel - KRÁSA Roman (N), HEKL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:51

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 09:39

Tip: výhra hostů