V. Rys 7.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hrady opět vyhrály a dotáhly se na čelo tabulky


Branky


7. V. Rys
17

I díky kontumaci z minulého kola ve prospěch Nových Hradů si domácí hráči drží velmi dobrou sérii zápasů, když 3 utkání za sebou zvítězili a dokonce neinkasovali. Hostující fotbalisté z Římova také poslední 3 zápasy neprohráli, ale ani nevyhráli a stal se z nich tak momentálně remízový král OP. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se velice brzy dostali do vedení

Vstup do utkání vyšel mnohem lépe Novým Hradům. Ve 4. minutě našel centrovaný balon hlavu J. Jelínka, ovšem jeho hlavičku dokázal hostující brankář J. Kothánek skvěle vytěsnit na břevno. Ten samý hráč měl hned na to další velkou šanci, když se dostal ve vápně ke střele, které rozhodně nechyběla razance, ale s přesností už to bylo horší. A tak se skóre měnilo až v 7. minutě. Vadim Rys v domácích řadách se odhodlal ke střele z 25 metrů a ta se, dost možná i díky lehké teči obránce, zastavila až v síti - 1:0. První šance hostí přišla ve 24. minutě, když po kombinaci na pravé straně přilétl do vápna přízemní centr, ovšem F. Kukačka to měl na dlouhou nohu a míč nedokázal usměrnit na bránu. V dalším průběhu zápasu převyšovaly obrany obou týmů nad útoky soupeřů a nějaké větší ohrožení přicházelo jen ze standartních situací.

Druhý poločas už branku nenabídl

Ani druhý poločas nepřinesl kdovíjakou pastvu pro oko fanouška. Za zmínku stojí snad jen šance domácího L. Brouska z 55. minuty, který zůstal při centru ze strany zcela sám před římovským brankářem, ale na míč těsně nedosáhl. Římov zkusil v závěru přeci jen ještě zvrátit nepříznivý stav. Na centrovaný balon z půlky hřiště si na zadní tyči naběhl J. Daniel, ale domácí brankář M. Drbout dobrým zákrokem své čisté konto uhájil. Pět minut před koncem základní hrací doby měli ještě hostující fotbalisté možnost jít do úniku, ale jejich útočník se své šance zalekl a poslal míč vedle brány. Závěr zápasu si již novohradští dokázali pohlídat a tak si Římov čtvrtou remízu v řadě nepřipsal, za to domácí hráči se mohli těšit ze čtvrtého čistého konta v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Nové Hrady
Jiří Tomášek ( hráč ): Narazili jsme na zhruba kvalitativně stejného soupeře, jako jsme my a v zápase to bylo znát. Většinou nám příliš nejdou začátky utkání, ale tentokrát jsme do zápasu vstoupili dobře. Utkání bylo plné individuálních soubojů a i díky poctivým obranám obou týmů příliš šancí nepřineslo. I když jsme tentokrát svým fanouškům kdovíjaký fotbalový koncert nepředvedli, tak 3 body a další nula vzadu, se určitě počítají.




Sestavy


TJ Nové Hrady
M. Drbout [-] - M. Zajac [-] , V. Jelínek [-] , V. Rys [-] , T. Kořínek [-] , J. Tomášek [-] , M. Silmbrod [-] , V. Gregor [-] , J. Stiskala [-] , J. Jelínek [-] , K. Šedivý [-]

TJ Sokol Římov
J. Kothánek [-] - L. Froněk [-] , J. Daniel [-] , P. Maršán [-] , J. Martiš [-] , F. Šmíd [-] , P. Crkva [-] , M. Michal [-] , P. Maršík [-] , F. Kukačka [-] , M. Bauer [-]

ŽK: 86. V. Gregor - 27. M. Bauer , 37. P. Maršík .
Hráči zápasu: M. Drbout , V. Rys - J. Kothánek .
Místo: Nové Hrady. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 11:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 18:52
Petr Kubát

Expert: Miroslav TUŠL
Tip experta: výhra domácích

Důležité utkání, které bude taky vyrovnané, ale Sili rozhodne o výhře domácích.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 11:16

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích