2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:30

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borovany si z Nových Hradů body neodvezly


Branky


20

S druhou nejhorší obranou v OP a jednou prohrou v zádech vstupovali na domácím hřišti k zápasu hráči z Nových Hradů. Soupeř z Borovan si zase ve dvou posledních kolech připsal plný počet bodů, čímž se odpoutal od posledního mužstva z Úsilného a dal se tedy čekat zajímavý vyrovnaný duel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírnou převahu zúročili domácí ve vedoucí gól

V prvních deseti minutách utkání si šance vytvořili pouze hosté. Nejdříve neproměnil svůj únik F. Sedlák, jenž obstřelil technicky brankáře ale i branku a poté se v jedné z příležitostí objevil M. Kříž, ale trefil pouze boční síť. Po čtvrt hodině hry se přihlásili o slovo i domácí hráči, kteří ale nastřelili pouze břevno hostující branky. Více štěstí ale měli ve 32. minutě, když dostali možnost zahrávat standartní situaci z pravé strany asi ze vzdálenosti 30 metrů. Na branku hostů z Borovan přilétl střílený balon, na který si naskočil domácí kapitán Martin Silmbrod a hlavou vyslal parádní ránu pod břevno hostujícího brankáře J. Lapčíka - 1:0.

Domácí pojistili svoji výhru

Začátek druhého poločasu byl tentokrát příznivější pro domácí hráče, kteří ale nevyužili několika chyb v hostující rozehrávce a většina jejich akcí ztroskotala na stoperovi D. Langerovi. V 56. minutě se domácím hráčům podařilo hosty překvapit rychle vhozeným dlouhým autem na Martina Silmbroda, jenž poté postupoval sám na brankáře J. Lapčíka. Ten mu jeho první střelu výborně vyrazil, ale na dorážku byl už krátký a domácí záložník skóroval snadno do prázdné branky - 2:0. I hosté měli náznaky šancí jako například únik P. Benháka, který se ale své šance nejspíš zalekl a místo zakončení se nechal domácími vytlačit do bezpečí od domácí branky. Jednu z posledních akcí si připsal M. Kříž, který z levé strany poslal před branku pěkný střílený centr na F. Sedláka, ale ten v těžké pozici asi o metr branku přestřelil.



Ohlasy k zápasu


TJ Nové Hrady
Jiří Tomášek ( hráč ): Zápas s Borovany pro nás byl jedním z nejdůležitějších zápasů podzimu a 3 body byly nutností. Herně jsme na tom byli lépe, ale soupeř hrozil z protiútoků. Jeden takový únik naštěstí nedokázal proměnit a tak jsme se vedení ujali my. Utkání příliš krásy nepobralo a hrálo se hlavně ve středu hřiště. Naše největší šance přicházely z rohových kopů, ale soupeř se prakticky k ničemu nedostával. Postupně začala odpadat i jinak velmi sveřepá obrana Borovan, ovšem naše útočníky vždy vychytal jejich výborný brankář. Martin Silmbrodů se ale nakonec přeci jen dokázal prosadit i podruhé a zápas jsme si dál už v poklidu pohlídali.

FK Calofrig Borovany
Milan Plachta a Miloslav Langer ( trenéři ): Dnes nám bohužel chybělo 5 kvalitních hráčů, takže jsme přijeli s velmi oslabenou sestavou a celý zápas jsme odehráli víceméně v 11 hráčích. Krom úvodních dvou našich šancí musíme sportovně uznat, že po zbytek utkání byly Nové Hrady lepším týmem. Ve druhém poločase jsme udělali několik zbytečných chyb, ale vše zachránil na stoperu výborně hrající David Langer. Doufejme, že se dáme co nejdříve hlavně zdravotně dohromady. Pokud polovina týmu hraje zápas dopoledne a poté odpoledne, je to na hřišti znát, protože je to samozřejmě stojí spoustu sil.



Sestavy


TJ Nové Hrady
M. Drbout [-] - J. Jelínek [-] - D. Kotrč [-] , L. Suchý [-] , T. Kořínek [-] , J. Tomášek [-] , M. Silmbrod [-] , V. Gregor [-] , J. Stiskala [-] , M. Němec [-] , K. Šedivý [-]

FK Calofrig Borovany
J. Lapčík [-] - M. Pečman [-] , M. Kříž [-] , D. Stodolovský [-] , M. Blažek [-] , M. Račák [-] , F. Sedlák [-] , D. Langer [-] , P. Větrovec [-] , R. Malík [-] , B. Kratoška [-]

ŽK: 30. V. Rys , 50. J. Stiskala .
Hráči zápasu: M. Drbout , M. Silmbrod - D. Langer .
Místo: Nové Hrady. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hučík Marek - JELÍNEK Tomáš (N), VELICKÝ Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Zdeněk GREGOR
Tip experta: výhra hostů

Zajímavý zápas a budu věřit Borovanům.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů