Dívčice si v klidu poradily s trápícím Čtyrákem


Branky


14

Třetí vítězství v nové sezóně a posun na druhou příčku tabulky zaznamenaly Dívčice po jednoduchém domácím vítězství nad rezervou Čtyř Dvorů, která zatím nasbírala jen tři body a po neděli je dvanáctá. Domácí nasázeli hostům hned pět branek, čtyřikrát se trefil Michal Ježek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čistý hattrick Ježka znamenal vedení po prvním poločase

Domácí vstoupili do duelu aktivně a Petr Semrád se v 5. minutě nebezpečně probíjel do pokutového území, jeho přihrávku na spoluhráče však srazil k Vosejpkovi jeden z obránců. V 7. minutě už šli do vedení Dívčičtí. Michal Ježek si šikovně naběhl na hraně ofsajdu za hostující obranu a střelou přes padajícího Vosejpku otevřel skóre. Po další akci už to bylo 2:0. Na skvělou přihrávku za defenzivu si naběhl opět Michal Ježek a nezaváhal, trefil se mezi nohy brankáře. Třetí gól v zápase mohl slavit ve 25. minutě Michal Ježek. Ten si naběhl na parádní pas Tvrzického z levé strany a zblízka uklidil míč do sítě. Hosté míč příliš nekontrolovali, ale dokázali zahrozit z brejku. Tomáš Vajo sprintoval po levé straně a zpětnou přihrávkou vybídl ke střele Jaroslava Vokála, který prudkou ránou nedal šanci domácímu brankáři - 3:1. Do konce poločasu už branka nepadla. 

Domácí berou všechny body a posunuli se na druhé místo

Po přestávce mohli hosté alespoň snížit, ovšem Tomáš Pecha z dobré pozice netrefil branku. Dívčice se nemohly ve druhé půlce dostat do zápasu a hosté si vytvářeli náznaky nebezpečných šancí. Zanedlouho přišel z levé strany od Řepy povedený centr, který zamířil k zadní tyčce a tam byl dorážející a nikým nehlídaný Ladislav Zeman, jenže nedokázal přesně zamířit mezi tři tyče. Domácí se však hned mohly vrátit do hry, perfektní zákrok proti koncovce Hezoučkého ovšem předvedl brankář Vosejpka, jenž míč vyrazil v pádu konečky prstů. Když už se zdálo, že hosté sníží na rozdíl jedné branky dal domácím klid do kopaček Vladimír Valenta, jenž obešel dva obránce a tvrdou ranou vymetl všechny pavouky v levém růžku. Slovo si ale o chvíli později vzal opět jednoznačný hráč zápasu Michal Ježek, který si zpracoval přihrávku Lukáše a tentokrát z prostoru kousek za půlícím kruhem překonal brankáře hostů popáté. Dívčický ofenzivní hráč vstřelil čtvrtou branku a výraznou měrou se nakonec podepsal pod tříbodový úspěch domácích.  



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Jsme spokojení, že jsme doma vyhráli a odčinili předchozí prohru. Do zápasu jsme dobře vstoupili, hráli jsme hlavně na našeho kanonýra Michal Ježka. První poločas 3:1 byl velice dobrý a mohlo to být klidně i víc. Do druhého dějství jsme ale nevstoupili dobře a trošku přenechali soupeři iniciativu, což mě malinko mrzí. Ale čtvrtý gól nás uklidnil. Velice nás těší, že jsme před domácím publikem opět zvítězili.




Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOTNAUER Lukáš - AMBROŽ Martin (N), POLOMČÁK Jozef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 9. 2019 10:51
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Dívčice po fiasku z minulého kola, budou chtít venkovní nadílku odčinit a nováčka soutěže s přehledem porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích