2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2019 15:30

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úsilné slaví první výhru sezóny, porazilo Olešník "B"/Temelín


Branky


17

Domácí hráči Úsilného za celých devět odehraných kol OP nevyhráli jediný zápas a bodovali pouze v úvodním kole za remízu s Novými Hrady, za což jim patří průběžné a jednoznačné poslední místo v tabulce. Tentokrát na jejich hřiště přijel další velice silný tým OP a to Olešník "B"/Temelín, který v posledních 5 zápasech prohrál jediný a stejně jako v loňské sezóně bojuje i letos o příčky nejvyšší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli vládly obrany za zády se svými brankáři

První půle začala opatrně. Hosté se jako první začali dostávat do šestnáctky soupeře. A ve 25. minutě se také zaskvěl jako první skvělým zákrokem domácí brankář R. Hlouška, který vyrazil nebezpečnou střelu hostů. Domácí hráči se probudili až ve 30. minutě, kdy závaru před brankou využil Z. Německý, jenž vystřelil pět metrů zpoza vápna, ale nezamířil přesně. Poté se začalo hrát nahoru a dolů. Nejdříve zahrozili hráči Úsilného, kdy J. Jeremiáš šel sám na brankáře, ale v zakončení selhal a přestřelil. Hosté v zakončení sice bránu trefili, ale nebezpečnou hlavičku vytáhl domácí brankář R. Hlouška na rohový kop. J. Jeremiáš si mohl napravit reputaci, když šel před koncem poločasu opět sám na brankáře O. Cihlu, ale ani tentokrát jeho únik neskončil gólem. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 0:0.

Domácí si i díky výbornému výkonu R. Hlouška v brance vybojovali první výhru sezóny

Ve druhé půli domácí výborným a zlepšeným výkonem dostali svého soupeře pod tlak. Vyplynul z toho faul v 54. minutě a trestný kop, který domácí kapitán Jakub Čada nekompromisně zavěsil do šibenice Cihlovy branky - 1:0. Hosté mohli vzápětí vyrovnat, ale dalšími skvělými zákroky jejich šance likvidoval domácí gólman R. Hlouška. Pojistka pro domácí jednogólové vedení v podobně dalšího gólu přišla v 74. minutě, kdy se po rohu V. Polana k prodlouženému míči dostal Milan Stanislav a dopravil jej do branky - 2:0. Domácí mohli přidat dokonce i třetí branku, ale po přihrávce  od R. Tábora v zakončení neuspěl J. Čada, jehož vychytal hostující brankář. Fotbalisté Úsilného si tak do konce utkání pohlídali první vítězství v sezóně.



Ohlasy k zápasu


Úsilné
Petr Vazač ( hráč ): S Temelínem hrajeme vyrovnané zápasy, a tak jsme si věřili i tentokrát. Nejpodstatnější a klíčové však bylo přesunutí dvou našich opor na stoperskou dvojici, kde bez chyb dirigovali obranu a s přehledem řešili útoky hostů a navíc nás podržel i brankář. Další fakt je ten, že jsme v tempu odehráli oba poločasy, což doposud nebývalo. Byli jsme nebezpečnější, dařila se kombinace, obrana hrála kompaktně a hlavně bez dementních kliček, prešlapovaček a jiných nesmyslů. To jsou důvody našeho vítězství a pro mnohé i překvapení kola. Nejlepším hráčem byl celý tým, ale i tak bych vyzdvihl naše dirigenty Jírovce a Čadu s Hlouškou v zádech.

FK Olešník B / Temelín
Václav Havlíček ( hráč ): Občas si u nás v mužstvu připadám jako v příbězích o Jánošíkovi. Bohatým bereme a chudým rozdáváme. Letošní sezóna je pro nás podivná. Doma jsme k nezastavení a venku se trápíme. Asi náš nejhorší letošní výkon jsme předvedli v Úsilném. Nemá smysl se vymlouvat na absence hráčů, protože musíme být schopni je nahradit. A to očividně nejsme. Kluci z Úsilného hráli jako o "záchranu" a vyhráli zaslouženě. My měli možná dvě šance, soupeř jich měl minimálně šest. Nedali jsme žádnou a oni dali 2 góly. Blahopřejeme jim.



Sestavy



FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - M. Tressl [-] , J. Pešek [-] , P. Tomek [-] , M. Jaroš [-] , P. Vornay [-] , L. Říha [-] , T. Ondruš [-] , V. Havlíček [-] , P. Mach [-] , T. Volf [-]

ŽK: 42. P. Vazač , 79. F. Leština - 52. P. Tomek , 67. V. Havlíček , 71. P. Mach .
Hráči zápasu: R. Hlouška , J. Čada .
Místo: Úsilné. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Stach Josef - FÜRST Luděk (N), SLEPIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 22:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 11:39
Petr Kubát

Expert: René JANOUŠEK
Tip experta: remíza

Tady klidně může dojít k překvapení. Úsilné není zrovna v dobrém rozpoložení, ale zkusím remízu.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 09:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 14:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 06:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:56

Tip: výhra hostů